Få en topmadras med dine mål

Er det blevet tid til at få udskiftet din nuværende topmadras til en ny og bedre model? Så kan du hos Nordfjeld få topmadrasser til en ganske fornuftig pris, og hvis du efterspørger topmadrasser i andre mål, så er vi også leveringsdygtige inden for dette.

Her på siden finder du et stort udvalg af forskellige topmadrasser, som kommer i adskillige hårdheder og med forskellige indlæg og kerner. Heriblandt latex, som er med til at sikre en mere hygiejnisk nattesøvn, da latex er effektivt mod støvmider og andre bakterier.


De mange fordele ved en topmadras

Der er mange fordele forbundet ved en topmadras, først og fremmest giver den dig et ekstra lag af velvære, ligesom den også beskytter din seng mod væske. En madras skulle helst gerne holde i mange år, og gennemsnitligt holder en fornuftig boks- eller springmadras da også i omkring 10 år. Ligesom med et hvert andet produkt, så kræver en madras, at den bliver vedligeholdt og renset jævnligt for at undgå hurtigt slid, da dette ellers vil kunne mærkes på søvnkvaliteten.

Derfor kan en topmadras være et rigtig godt tilbehør, for i gennem livet tilbringer vi omkring en tredje del af vores tid i sengen, og det betyder, at madrasser kommer til at tage mod en masse væske fra blandt andet sved og urin. Derfor kan det være en rigtig god ide, at du investerer i en topmadras, da den fungerer som et sikkerhedslag, ligesom den også er billigere og nemmere at udskifte end en helt ny spring- eller boksmadras. En topmadras skal typisk skiftes en gang hvert femte år, men den koster også kun en brøkdel af en boks- eller springmadras.


Kontakt os med din bestilling

Hvis du står og mangler en ny topmadras, men har brug for kompetent vejledning omkring de mange valgmuligheder, er du mere end velkommen til at kontakte os på 66 15 25 00, eller du kan sende os en mail på info@nordfjeld.dk, så vil vi vende tilbage på din henvendelse snarest muligt.