Tempur Supreme CoolTouch Madras

As low as 15.999,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

Tempur Supreme er lækker madras med de gode egenskaber fra Tempur's materiale, som er specielt udviklet til at give dig den perfekte trykaflastende følelse. Madrassen har det nyeste CoolTouch Teknologi, som sikrer dig en behagelig temperatur hele natten. Du kan få Supreme madrassen i 4 forskellige varianter, som er alle har deres helt egen unikke komfort egenskaber.

CLOUD

Cloud kollektionen er designet for en blødere følelse. Madrasserne indeholder det ekstra bløde Tempur Extra Soft materiale, som omfavner kroppen og har trykaflastende fordele for en roligere og bedre nattesøvn.

 

SENSATION

Sensation kollektionen er designet for en traditionel og fast følelse. Madrassen giver bevægelsesfrihed, så du nemt kan vende dig i madrassen, samtidigt med, at du oplever de trykaflastende fordele ved Tempur Materialet

 

HYBRID

Hybrid kollektionen er designet for en blød og fjedrende følelse. Kombinationen af det unikke Tempur Materiale og Precision Micro fjedre giver trykaflastende fordele og bevægelsesfrihed, så du nemt kan vende dig i madrassen.

 

ORIGINAL Original kollektionen er designet for en fastere følelse. Madrasserne indeholder det unikke Tempur materiale, som tilpasser sig præcist til dig og giver trykaflastende fordele for en roligere og bedre nattesøvn.

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

Øjeblikkelig tilpasning
Støtte hele natten

Tempur materialet består af en unik formel, som oprindeligt blev udviklet af NASA til at give astronauterne den nødvendige støtte under affyringen, og som giver dig støtte, hvor du har behov for det, hele natten.

Viskoelastiske celler, som aktivt former og tilpasser sig kroppen

Ultimativ komfort og støtte

En god nattesøvn

Vaskbare betræk

Alle vores nuværende madrasser kommer med aftagelige og vaskbare betræk. Vores Elite madrasser kommer endda med QuickRefresh betræk, som har en overflade, der nemt lynes af, så du kan holde din madras frisk og ren med et minimum af besvær.

Specifikationer
Sale Nej
Producent TEMPUR