Temprakon V-Zone Pude

Special Price 1.186,50 kr. Regular Price 1.695,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

Ergonomisk hovedpude med 3 kamre der er opbygget i lag. De yderste kamre er fyldt med bløde dun. Det inderste kammer er fyldt med små støttende skumkerner, som giver den rette kombination af blødhed og støtte til puden. Fibertrådene i skumkernerne er udviklet således at kernerne ikke klæber sammen, hvilket sikrer en optimal fordeling af fyldet i puden. Puden kan justeres i højden ved at fjerne nogle af skumkernerne i det inderste kammer. Pudevåret er fremstillet i 100% bomuld og foret med lyocell belagt med TempraCool mikrokapsler, der er aktiv temperaturregulerende og dermed er puden dejlig kølig at lægge hovedet på. Velegnet til dig som ønsker en blød og formbar ergonomisk pude

Tilbud

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

Fyld: 60% Hvide Andedun / 40% Småfjer
Mål: 44x48 cm
Vår: 100% Bomuld / TempraCool
Vævning: Cambric
Yarn Count: 40x40
Kvalitet: TC233
Piping: Hvid
Certificering: Øko-Tex Standard 100 - Klasse 1, Space Foundation, Nomite, Downafresh
Oprindelse: Produceret i Danmark

 

Temprakon benytter den unikke Temprakon mikrokapsel teknologi hvor små mikrokapsler i våret reagerer på temperaturen. Er der varmt – absorberer de varmen. Er der køligt vil de frigive varme. Det sikrer en mere jævn kropstemperatur og en bedre søvn. Temprakon puden har ekstra cool effekt i den varmeste zone omkring kroppen. Det sikrer, at puden hurtigere kan regulere kropstemperaturen. Temprakon puden kombinerer det bedste fra naturen og den nyeste teknologi. Temprakon mikrokapsel teknologien er placeret på et Lyocell viskose materiale som er skabt på basis af naturlige træfibre. Dun fyldet er højeste kvalitet gåse-, moskus eller andedun som tilbyder ekstraordinær blødhed og behagelig varmetilpasning.
Alle dun er certificeret efter de højeste dyreetiske standarder. pudevåret er fremstillet af 100% bomuld i en ekstra blød bomuldsbatist kvalitet.

 

 
Temprakon mikrokapslerne hjælper med at sikre et mere balanceret fugt klima. Det giver et optimalt tørt og friskt sovemiljø, som skaber de bedste betingelser for en god nattesøvn. Temprakon tilbyder bedre åndbarhed i produkterne. Det sikrer at overskydende varme, fugt og damp lettere ledes væk fra kroppen.

 

Specifikationer
Sale Nej
Producent TEMPRAKON