Temprakon Zone Rullemadras

As low as 1.224,30 kr. Regular Price 1.749,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

Rullemadras / Downtopper med aktiv temperaturregulering. Anvendes ovenpå din eksisterende topmadras, og derved opnå en suveræn temperaturregulering. Når du lægger dig på rullemadrassen, føles den umiddelbar kold, men efter­hånden som den optager din varme, begynder den at regulere din tem­peratur, så du bliver sval, når du er varm, og lun når du er kold. En super lækker rullemadras med aktiv temperatur­regulering på oversiden.

Tilbud

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

Fyld: 60% Hvide Andedun / 40% Småfjer
Vår: 100% Bomuld / TempraCool
Vævning: Cambric
Yarn Count: 40x40
Kvalitet: TC233
Piping: Hvid
Certificering: Øko-Tex Standard 100 - Klasse 1, Space Foundation, Nomite, Downafresh
Oprindelse: Designet i Danmark

 

Temprakon benytter den unikke Temprakon mikrokapsel teknologi hvor små mikrokapsler i våret reagerer på temperaturen. Er der varmt – absorberer de varmen. Er der køligt vil de frigive varme. Det sikrer en mere jævn kropstemperatur og en bedre søvn. Temprakon rullemadras har ekstra cool effekt i den varmeste zone omkring kroppen. Det sikrer, at rullemadrassen hurtigere kan regulere kropstemperaturen. Temprakon downtopper kombinerer det bedste fra naturen og den nyeste teknologi. Temprakon mikrokapsel teknologien er placeret på et Lyocell viskose materiale som er skabt på basis af naturlige træfibre. Dun fyldet er højeste kvalitet gåse-, moskus eller andedun som tilbyder ekstraordinær blødhed og behagelig varmetilpasning.
Alle dun er certificeret efter de højeste dyreetiske standarder. Våret er fremstillet af 100% bomuld i en ekstra blød bomuldsbatist kvalitet.

 

 
Temprakon mikrokapslerne hjælper med at sikre et mere balanceret fugt klima. Det giver et optimalt tørt og friskt sovemiljø, som skaber de bedste betingelser for en god nattesøvn. Temprakon tilbyder bedre åndbarhed i produkterne. Det sikrer at overskydende varme, fugt og damp lettere ledes væk fra kroppen.

 

Specifikationer
Sale Nej
Producent TEMPRAKON