Temprakon Zone Warm - Varm Dyne

As low as 2.656,50 kr. Regular Price 3.795,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

Denne særligt udviklet dyneserie med indbygget aktiv temperatur­regulering i både vår og fyld. Fyldet i dynen er specialudviklede TempraDown, der er en blanding af 70% lækre bløde gåsedun og 30% TempraCool mikrokapsler. Dynen smyger sig om krop­pen og virker aktivt med at regulere din kropstem­peratur. Den køler dig, når du har det varmt - og varmer dig, når du har det koldt. Den hyppigste årsag til dårlig søvn er, at kroppen enten bliver for kold eller varm - med TEMPRAKON® ZONE får du den optimale regulering af din kropstemperatur - hele natten igennem.

 

 

Tilbud

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

Fyld: TempraDown - 70% Gåsedun / 30% TempraCool
Vår: 100% Bomuld / TempraCool
Vævning: Batist
Yarn Count: 80x80
Kvalitet: TC329
Piping: Hvid
Certificering: Øko-Tex Standard 100 - Klasse 1, Space Foundation
Oprindelse: Produceret i Danmark

HEAT ZONE

En af kroppens måder at sikre en konstant temperatur på er varmestråling fra hudens overflade. Kroppen sender varme til huden, som derefter udsendes som strålingsvarme. Mens du sover, ændrer din krop temperatur og kroppen har et skiftende behov for at slippe af med varmen. En konstant temperatur sikrer en mere jævn og rolig nats søvn.

Temprakon benytter den unikke Temprakon mikrokapsel teknologi hvor små mikrokapsler i våret reagerer på temperaturen. Er der varmt – absorberer de varmen. Er der køligt vil de frigive varme. Det sikrer en mere jævn kropstemperatur og en bedre søvn. Temprakon dynen har ekstra cool effekt i den varmeste zone omkring kroppen. Det sikrer, at dynen hurtigere kan regulere kropstemperaturen. Temprakon dynen kombinerer det bedste fra naturen og den nyeste teknologi. Temprakon mikrokapsel teknologien er placeret på et Lyocell viskose materiale som er skabt på basis af naturlige træfibre. Dun fyldet er højeste kvalitet gåse-, moskus eller andedun som tilbyder ekstraordinær blødhed og behagelig varmetilpasning.
Alle dun er certificeret efter de højeste dyreetiske standarder. Dynevåret er fremstillet af 100% bomuld i en ekstra blød bomuldsbatist kvalitet.

BREEZE ZONE

Kroppen regulerer også temperaturen gennem fordampning fra huden. Kroppen sender varmen til hudens overflade, og her frigives det som fugtighed. Kroppen afgiver ofte mere end 1/2 liter væske om natten. Det er derfor vigtigt, at dyner og puder kan absorbere fugt og lede det væk fra kroppen.

Temprakon mikrokapslerne hjælper med at sikre et mere balanceret fugt klima. Det giver et optimalt tørt og friskt sovemiljø, som skaber de bedste betingelser for en god nattesøvn. Temprakon tilbyder bedre åndbarhed i produkterne. Det sikrer at overskydende varme, fugt og damp lettere ledes væk fra kroppen.

Fugt er det optimale klima for både bakterier og støvmider. Det unikke fyld i Temprakon Zone dynerne er kombineret med en space certificeret Temprakon Fresh teknologi. En effektiv antimikrobiel teknologi, der eliminerer støvmider.

Specifikationer
Sale Nej
Producent TEMPRAKON