+45 66 15 25 00

Dyner og puder fra Temprakon

Temprakon Logo White

Temprakon tilbyder avancerede teknologier for optimalt sovemiljø. Dynens mikrokapsler reagerer på kropstemperaturen, sikrer behagelig temperatur og komfort. Det naturlige dunfyld og Lyocell-viskosematerialet giver blød overflade. Miljøvenlige materialer, opfylder højeste dyreetiske standarder.

Nordic Weaving Temperaturregulerende

Temperatur kontrollerende

Alle dyner og puder er temperatur regulerende. Hvilket sikrer en behagelig søvn.
Nordic Weaving Fugttransporterende

Fugt regulerende

Alle dyner og puder er fugt regulrende, så du bliver holdt tør hele natten.
Umage inspired by nature

Natur & teknologi

Alle dyner og puder fuld er skab med en blandning af natur og teknologi.
Nordic Weaving Antibakeriel

Åndbart

Sikrer, at overskydende varme, fugt og damp lettere ledes væk fra kroppen.

Krops zone

Heat zone:
En af kroppens måder at sikre en konstant temperatur på er varmestråling fra hudens overflade. Kroppen sender varme til huden, som derefter udsendes som strålingsvarme. Mens du sover, ændrer din krop temperatur, og kroppen har et skiftende behov for at slippe af med varmen. En konstant temperatur sikrer en mere jævn og rolig nats søvn.
 
Breeze zone:
Kroppen regulerer også temperaturen gennem fordampning fra huden. Kroppen sender varmen til hudens overflade, og her frigives det som fugtighed. Kroppen afgiver ofte mere end 1/2 liter væske om natten. Det er derfor vigtigt, at dyner og puder kan absorbere fugt og lede det væk fra kroppen.
Temprakon Zone Miljø
Temprakon Temperature Balance

Temperatur kontrollerende

Temperature balance:
Temprakon benytter den unikke Temprakon mikrokapsel teknologi, hvor små mikrokapsler i været reagerer på temperaturen. Er der varmt, absorberer de varmen. Er der køligt, vil de frigive varme. Det sikrer en mere jævn kropstemperatur og en bedre søvn.
 
Instant cool:
Temprakon-dynen har ekstra cool effekt i den varmeste zone omkring kroppen. Det sikrer, at dynen hurtigere kan regulere kropstemperaturen

En konstant temperatur sikrer en mere jævn og rolig nats søvn

Natur, teknologi og fugt

Nature & technology:
Temprakon-dynen kombinerer det bedste fra naturen og den nyeste teknologi. Temprakon mikrokapsel teknologien er placeret på et Lyocell viskose materiale, som er skabt på basis af naturlige træfibre. Dunfyldet er af højeste kvalitet, gåsedun, moskus eller andedun, som tilbyder ekstraordinær blødhed og behagelig varmetilpasning. Alle dun er certificeret efter de højeste dyreetiske standarder. Dynevåret er fremstillet af 100% bomuld i en ekstra blød bomuldsbatist kvalitet.
 
Moisture controle:
Temprakon mikrokapslerne hjælper med at sikre et mere balanceret fugt klima. Det giver et optimalt tørt og friskt sovemiljø, som skaber de bedste betingelser for en god nattesøvn.
Temprakon Moisture Control
Temprakon Breeze Factor

Åndbar, naturlig og frisk

Breeze factor:
Temprakon tilbyder bedre åndbarhed i produkterne. Det sikrer, at overskydende varme, fugt og damp lettere ledes væk fra kroppen.
 
Natural & fresh:
Fugt er det optimale klima for både bakterier og støvmider. Det unikke fyld i Temprakon Zone-dynerne er kombineret med en space-certificeret Temprakon Fresh teknologi, en effektiv antimikrobiel teknologi, der eliminerer støvmider.

Temprakon udvalgte

Oplev Temprakon i butik

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt utlabore et.

Åbningstider

Mandag – Torsdag 10.00 – 17.30
Fredag 10.00 – 18.00
Lørdag – Søndag 10.00 – 15.00