Tempur ARC Seng

As low as 17.999,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

Du kan forvandle dit soveværelse med Tempur Arc, som er skabt af det prisvindende designbureau, Studio Stockholm, og er en serie af smukt udformede senge. De er designet til at passe til forskellige smage, trends og stilarter rundt om i verden - fra klassisk til moderne. Form møder funktion ved at kombinere moderigtigt sengedesign med modulære komponenter. Tempur Arc er mere end en seng - det er et luksuriøst møbel til dit hjem. Fordi et soveværelse skal være tiltalende at være i og sove i.

Det smukke ved en Tempur Arc seng er, at den kan skræddersyes til dine behov. Takket være vores modulære system af sengebunde, støtterammer, sengegavle, ben, farver og tilbehør, kan du vælge og skabe den perfekte tilpassede seng til dig. Og hvis din stil eller behov ændrer sig over tid, kan din Tempur Arc seng også ændre sig. Det giver dig en fleksibel, langtidsholdbar personlig seng, der udvikler sig med dig.

Når du vælger en Tempur Arc senge, så har du et bredt udvalg af muligheder for at sætte dit personlige præg på den, så den passer præcis til dine ønsker. Derfor kan du vælge imellem 7 flotte farver til din nye seng. Du kan selvfølgelig frit vælge den gavl som passer til dine ønsker, og så har du mulighed for at tilkøbe den bund som passer bedst til dine behov. 

 

Husk at vælge den Tempur madras, som passer bedst til din nattesøvn, når du vælger en Tempur Arc seng. Du kan se alle Tempur's madrasser og læse mere om deres egenskaber her.

 

Vær opmærksom på at, dette produkt er en bestillingsvare da det bliver specifikt produceret til dig. Leveringstiden vil derfor være 2-5 uger.

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

OPTIMÉR DIN SØVN MED EN SENG, DER ER HELT DIN EGEN

Når det kommer til at vælge en Tempur madras, handler det om at forbedre din søvnoplevelse. Vi mener, at det samme skal være gældende for din seng. Derfor har vi designet den nye Tempur Arc sengeserie. Vores unikke system af sengebunde og støttetyper er omhyggeligt designet til at forbedre ydeevnen af din madras og optimere din søvn. Tempur Arc er skabt i samarbejde med det anerkendte designbureau, Studio Stockholm, og er et smukt udformet møbel til dit soveværelse. Serien er baseret på det unikke Tempur design, der passer til forskellige smage, trends og stilarter – fra klassisk tidløs og naturinspireret design til nutidig og moderne design. Og med sit modulære design hjælper Tempur Arc senge dig med at bygge din egen perfekte seng til dig og dit soveværelse – ved at vælge alt fra sengebund og støttetype til sengegavl, ben, stof, farver, osv. Optimér din søvn med en seng, der er helt din egen.

 

SOV MED STIL

Tilpas din Tempur Arc seng med en af vores smukt designede sengegavle. Hver seng i serien kan parres med en unik sengegavl designet af det prisvindende designbureau Studio Stockholm. Uanset om det er naturligt, klassisk, moderne eller romantisk i design, er vores inspiration kommet fra hele verden. Tempur Arc sengegavlene er polstret i bløde teksturerede stoffer. Men en sengegavl, kan du forvandle din seng til et luksuriøst møbel.

VECTRA GAVL

Vores Vectra sengegavl hylder Tempur's unikke NASA-arv og har et buet moderne design, der hylder rumfartøjets interiør.

 

SENSORY GAVL

Inspireret af den skulpturelle skønhed fra high fashion møbler er vores Sensory sengegavl karakteriseret ved bløde, beroligende tekstiler og nuancer.

VERTICAL GAVL

Vores Vertical sengegavl fremkalder naturens harmoniske linjer og har et karakteristisk lineært mønster for et roligt og blødt design

.

FORM GAVL

Med inspiration fra den skandinaviske natur giver vores Form sengegavl en rolig og naturlig følelse til ethvert soveværelse.

 

QUITLED GAVL

Vores moderne Quilted sengegavl er kendetegnet ved sin faste ydre form med blød quiltning.

 

VÆLG DEN BUND SOM PASSER TIL DINE BEHOV

ELEVATION - DISC ADJUSTABLE

Optimér din søvn endnu mere med en Tempur Arc Disc sengebund, der tilbyder et højere niveau af komfort og støtte.

 • Elekronisk elevation

 • Diske tilpasser sig individuelt til din kropsform

 • Et højt niveau af affjedring sikrer større komfort

 • Blødere zonediske giver den optimale ergonomiske pasform

 • Nakkebevægelses-funktion for bedre komfort

 • Zero stress position, der løfter ben og hoved over hjertehøjde for den mest afslappede position

 • Hukommelsesfunktioner er tilgængelige

 • Bluetooth integreret motorsystem

 • Belysning under seng

 • Mobil app muliggør fjernbetjening

 • Split elevationssystem kører individuelt eller synkroniseret

PLANBUND - DISC STATIC

Optimér din søvn endnu mere med en Tempur Arc Disc sengebund, der tilbyder et højere niveau af komfort og støtte.

 • Diske tilpasser sig individuelt til din kropsform

 • Et højt niveau af affjedring sikrer større komfort

 • Blødere zonediske giver den optimale ergonomiske pasform

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 OPBEVARING - STORAGE

Kompakt og komfortabel i kombination med opbevaring i Tempur Arc Storage sengebund.

En Tempur Arc Storage er ikke kun designet til at kunne opbevare. Den er også designet med øje for enestående komfort og støtte. Sengens dobbeltramme lamelsystem arbejder sammen med din Tempur madras for at støtte din krop på bedst mulige måde, mens du sover. Stålrør af høj kvalitet gør sengerammen robust og holdbar. Skuffehængsler, der kan åbnes, sikrer behagelige løft og nem adgang til opbevarede genstande. For den ultimative kombination af opbevaring og støtte.

 • Højkvalitets stålrørsramme for holdbarhed

 • Brede skuffehængsler, der gør det nemt og komfortabelt at løfte op

 • En bred vifte af gasfjederstyrker til rådighed til at matche madras

 • Opbevaringsnet er tilgængeligt ved brug med ben

 

 

 

Specifikationer
Sale Nej
Producent TEMPUR