Tempur Comfort Air

1.799,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

Den helt nye Tempur Comfort Air er vores mest kølende og åndbare pude nogensinde. Tempur Air Materialet tilpasser sig til dit hoved, nakke og skuldre for ultimativ komfort og støtte, samtidig med, at den giver 10 gange mere luftgennemstrømning for en køligere følelse. Oplev ultimativ kølende komfort med Tempur Comfort Air puden for en køligere og afslappende søvn. Fås i følelserne blød og medium og kan maskinvaskes i op til 40 °C.

Pudens mål: 60x50 cm

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

ÅNDBAR OG KØLENDE FORNEMMELSE

Tempur Comfort Air pudebetrækket giver den ultimative åndbare og kølende fornemmelse takket være dets ventilerede betræk kombineret med Tempur SmartCool teknologien, der er kølig ved berøring. Betrækket kan maskinvaskes for nem pleje. Oplev en åndbar, friskere og køligere nattesøvn.

TEMPUR COMFORT PUDEBTERÆK - VASKBART OP TIL 60°C

Din pude er afgørende for dit helbred og velvære, så det er vigtigt at holde den ren og frisk. Med vores vaskbare pudebetræk kan du maskinvaske dem op til 60 °C ved let at lyne betrækket af til vask.

KOMFORT I ALLE SOVESTILLINGER

Uanset hvordan du sover: på maven, på ryggen eller på siden, tilpasser Tempur materialet sig i Comfort pudeserie sig præcist til din form for ultimativ komfort og støtte.

Specifikationer
Sale Nej
Producent TEMPUR