Tempur Ease Seng

As low as 13.999,00 kr. Regular Price 23.499,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

Enkel, ligetil og stilfuld seng, der tilbyder individuel trykaflastende komfort og støtte. Sengen samles nemt på 5 minutter uden brug af værktøj. 

Tempur Ease leveres i farven ocean blue, og har en medium følelse. Du kan frit vælge mellem 140x200 eller 180x200, begge størrelser er med ben og mulighed for at tilkøbe en flot sengegavl. 

 

 

Når du bestiller en Tempur Ease seng, så skal du vælge leveringsmetoden 'afhentning i butik', så sørger vi for at arrangere levering til din hjemmeadresse helt uden ekstra omkostninger. 

 

Tilbud

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

TEMPUR EASE

Den nye Tempur Ease – er en enkel og stilfuld seng. Inde i madrassen findes det unikke Tempur Materiale, der reagerer på din krops varme og vægt for individuel, trykaflastende komfort og støtte.

 

SAMLES NEMT UDEN BRUG AF VÆRKTØJ

Tempur Ease bliver leveret i tre kasser, hvoraf der i den ene kasse indeholder den komprimerede Tempur Ease madras. Dette gør sengen nem at levere, bære ind og samle. Når du har pakket de tre kasser ud, kan du nemt samle sengen uden brug af værktøj ved hjælp af det unikke kegleben system. Sengen kan samles på 5 min og så er den klar til brug.

 

OPTIMER DIN OPLEVELSE

Med Tempur's komplette sengesystemer har du mulighed for at nyde den velkendte, gode komfort og støtte samtidig med, at du får et gennemført og ensartet look. Med Tempur's udvalg af sengesystemer er der noget for enhver smag. Både den stilrene Promise, den nordiske, elegante North og den enkelte og stilfulde Ease vil passe godt ind i de fleste soveværelser. Udover designet nyder du godt af den velkendte, gode støtte og uovertrufne komfort fra Tempur materialet.

Specifikationer
Sale Nej
Producent TEMPUR EASE