Tempur Pro Luxe SmartCool Topper

As low as 11.999,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

Tempur Pro Luxe SmartCool Topper er en 10 cm høj topmadras, der er fremstillet af det unikke Tempur Advanced Materiale. Topmadrassen tilpasser sig efter din kropsform og tilbyder ultimativ trykaflastning. SmartCool betrækket sikrer en kølende og behagelig nattesøvn.

For at give dig den bedste nattesøvn, så har du mulighed for at vælge din nye Tempur topper i forskellige fastheder for den bedst mulige trykaflastning og komfort. Du kan læse guiden herunder, så du får den madras som passer til dig.

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

FØDT AF RUMMET OG PERFEKTIONERET TIL SØVN

Det eneste madras- og pudemærke, der er anerkendt af NASA og certificeret af Space Foundation. I hjertet af hver Tempur madras og pude, vi skaber, findes vores ikoniske Tempur Materiale, der er født af NASA-teknologi. I slutningen af 60'erne opfandt NASA-forskere et helt nyt materiale, der blev brugt ombord på rumskibene. Vores grundlæggere indså materialets unikke potentiale, så de tog den originale NASA-opfindelse og brugte år på at perfektionere den til TEMPUR®️ Materialet og skabte verdens første viskoelastiske madras og pude.

TEMPUR-MATERIALE

Tempur Materialet er ulig noget andet på jorden. I det øjeblik, du lægger dig ned, føles det som ren magi, da cellerne øjeblikkeligt reagerer på din kropsform, vægt og varme, og tilpasser sig præcist til din kropsform. Dens dokumenterede trykfordeling giver din krop total komfort og støtte. Det kan også være med til at reducere venden og drejen. Det absorberer bevægelse fra din partner, så I er mindre tilbøjelige til at forstyrre hinanden. Hvordan Tempur Materialet virker, er komplekst, men hvad det gør er enkelt: hjælper dig med at en afslappende søvn.

FREMSTILLET I DANMARK

Tempur madrasser fremstilles på vores produktionscenter i Danmark, et land med en lang respekteret arv af banebrydende videnskab og teknologi. Dansk design er også beundret over hele verden – bredt betragtet som et markant kvalitetsmærke med rene linjer, der omfavner naturens enkelthed. Vores produkter afspejler disse egenskaber helt perfekt og tilbyder den perfekte sammensmeltning af form, funktion og kvalitet.

KVALITET

Vi skaber de bedste kvalitetsprodukter for at hjælpe dig til den bedste nattesøvn. I løbet af de 60 timer, det tager at skabe en Tempur madras, udfører vores team op til 67 kontroller, der sikrer, at hver detalje er perfekt til dit soveværelse. Det er derfor, at hver Tempur madras kommer med en 15 års producentgaranti plus LGA- og TÜV-kvalitetscertificeringer for at opfylde de højeste standarder for sundhed, sikkerhed, miljø og teknisk ekspertise. Dermed kan du have ro i sindet.

BÆREDYGTIGHED

"Det er vigtigt for os, at du ved, at dine Tempur-produkter er fremstillet sikkert og bæredygtigt. Derfor er vi stolte over at have alle vores nye madrasser mærket med MADE IN GREEN by OEKO-TEX-mærket. Dette mærke sikrer, at hvert certificeret produkt er lavet med materialer, der er gennemtestet til at være fri for skadelige stoffer, og produceret i miljøvenlige faciliteter under socialt ansvarlige arbejdsforhold. Se hvordan dit Tempur-produkt er certificeret: Indtast blot nedenstående produkt-id på MADE IN GREEN by OEKO-TEX-hjemmesiden. Produkt ID: M21L9HKA3 OBS: Dette ID viser en af de mulige forsyningskæder til denne madras."

 

Specifikationer
Sale Nej
Producent TEMPUR