Tempur Sonata Pillow SmartCool

1.299,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

Tempur Sonata SmartCool puden giver dig skræddersyet støtte og komfort. Sonata SmartCool puden er født fra NASA-teknologi og perfektioneret til søvn. Puden indeholder det unikke Tempur Materiale, der består af ultrafølsomme celler, der tilpasser sig præcist til din naturlige krumning for ultimativ trykaflastning. Det innovative SmartCool betræk er køligt at røre ved og absorberer overskydende varme for en kølende effekt fra det øjeblik, du lægger dig ned. Pudens buede design, der er ideel til ryg- og sidesovere, omslutter din nakke og skuldre og tilbyder en blødere følelse og kontinuerlig støtte hele natten. Den fås i forskellige størrelser, så den passer til dine individuelle behov for en afslappende og uforstyrret nattesøvn.

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

SÅDAN OPTIMERER DU DIN SØVN MED DEN RIGTIGE PUDE

Vælg en pude, der hjælper med at støtte din krop i dens neutrale position. Sådan kan du se, om Tempur Sonata puden passer til dig. Denne pude er til ryg- og sideliggere. Når det kommer til størrelse, foreslår vi, at du starter med din overkropsstørrelse, og derefter overvejer din madrasfølelse og kropstype for at vurdere, om du skal en størrelse op eller ned. Dernæst skal du se på fastheden i din madras. Jo blødere den er, jo mere vil du synke i, så du får mere sandsynligt brug for en mindre pude. Hvis du kan lide en fastere madras, er en større pude at foretrække. Et yderligere skridt er at overveje din kropstype, herunder højde og vægt. For en mindre kropstype med en kortere hoved-til-skulder afstand vil et mindre pudevalg være fordelagtigt, mens for en større kropstype med en længere hoved-til-skulder afstand vil der forekomme mere synkning i madrassen og en større størrelse pude kan være mere ideel. Husk at dette kun er en generel anbefaling.

EN KØLENDE FORNEMMELSE

Tempur's bløde og kølende betræk med SmartCool teknologi hjælper med at absorbere overskydende kropsvarme for at holde dig kølig og frisk. Det vaskbare pudebetræk er aftageligt og kan maskinvaskes for nem pleje. Oplev en renere, mere hygiejnisk og køligere nattesøvn med det nye Tempur SmartCool betræk.

SMARTCOOL PUDEBTERÆK - VASKBART OP TIL 40°C

Din pude er afgørende for dit helbred og velvære, så det er vigtigt at holde den ren og frisk. Med vores vaskbare pudebetræk kan du maskinvaske dem op til 40 °C ved let at lyne betrækket af til vask.

VÆLG DEN RETTE PUDE TIL DIN SOVESTILLING

Vi har hver vores måde at sove på. Du kan ligge på ryggen, siden eller maven. Du kan skifte fra side til side om natten. Heldigvis har vi en ergonomisk pude til alle sovestillinger. Tempur Sonata puden er ideel til ryg- og sidesovere, især hvis du ofte skifter fra side til side. Hvis det er din foretrukne sovestilling, kan Tempur Sonata være perfekt til dig. Husk at dette kun er en anbefaling.

Specifikationer
Sale Nej
Producent TEMPUR