TILBEHØR

Varer 1-12 af 79

Faldende orden
Side
pr. side

TILBEHØR

Side
pr. side

Alt, hvad du lige mangler

I denne kategori finder du alt det, du ofte lige står og mangler til dit sovemiljø. Her kan du finde både beslag og sengeben eller –klemmer til din nye eller gamle seng. Desuden har vi også lækre dunsokker og plaider til de dage, hvor det kniber med at holde varmen.

Du kan vælge mellem flere forskellige ben, der passer til de fleste senge i vores udvalg såsom Dunlopillo og Vision, men også til andre mærker. Vores plaider fås i mange forskellige materialer som bambusfibre eller ægte norsk uld, og du kan vælge mellem et hav af forskellige farver og dessiner, som kan matche eller sætte kulør på din indretning.

Hjælp eller forespørgsel?

Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige top- eller rullemadras, eller er du i tvivl om en farve på en af vores mange plaider, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Du kan få fat i os på mail eller telefon eller besøge os i vores fysiske butik i Odense, hvor du også kan se mange af varerne og flere til. Synes du, der mangler noget i vores udvalg, så tøv ikke med at fortælle os det. Vi kan muligvis skaffe det til dig. Vi giver altid 14 dages fuld returret på vores varer, så skulle du fortryde eller ønske et andet produkt, kan du inden for tidsperioden returnere eller bytte din købte vare.