Gavl

Varer 1-12 af 16

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-12 af 16

Side
pr. side
Faldende orden

Tilføj noget ekstra med en sengegavl

En sengegavl er både praktisk og æstetisk flot at se på. Den beskytter din bagvæg og kan bidrage til, at dit soveværelse som helhed fremstår mere lækkert og indbydende. Der findes sengegavle i forskellige størrelser, designs, farver og tykkelser. Hvad du har af præferencer er helt individuel. Som hovedregel kan det dog være fornuftigt at overveje en sengegavl, som matcher til din seng. Hermed er du sikret, at stilen opretholdes

Sæt dit præg på soveværelset

Med valg af sengegavl kan du slippe kreativiteten løs. Ønsker du et knap-design, som leder tankerne hen på et dyrt hotelværelse? Eller ønsker du et rent og underspillet udtryk, så kan du vælge en sengegavl med en jævn overflade. Uanset hvad, så har du muligheden for at sætte det præg på soveværelset, som du ønsker.

Nogle sengegavle er bredere end selve sengen. Hvis du vælger denne type, så vil det skabe illusionen af, at din seng er større.

Udover at kunne glæde sig over sengegavlen i et æstetisk henseende, så er en sengegavl også meget praktisk. Med en sengegavl i en stor tykkelse har du noget blødt at læne dig op ad. En polstret sengegavl giver altså en behagelig siddeposition, hvis du eksempelvis læser eller ser tv.


Find en sengegavl

Hos Nordfjeld fører vi sengegavle fra kvalitetsproducenter såsom Auping, Carpe Diem Beds og Dunlopillo. Her på hjemmesiden kan du se vores udvalg. Hvad enten du vælger en diskret eller mere luksuriøs model, så har vi noget, der passer på dine behov.

NORDFJELD – DIN SENGEFORHANDLER ONLINE

Velkommen til Nordfjeld! Her hos os kan du finde et stort sortiment af senge, madrasser, topmadrasser, dyner, puder, lagner og meget andet. Vi har tilbud på et bredt og forskelligartet udvalg af det hele, så der er noget til enhver smag. Her på vores website kan du se alle vores produkter og læse om dem, så du kan finde lige præcis det, du har brug for. Hos os kan du finde mærker som CPH Living, Södahl, Night & Day, by Karma og mange flere, som ofte er på tilbud. Udvalget er stort, da vi gerne vil sikre, at der er noget til ethvert behov. Hos Nordfjeld har vi fokus på god kvalitet og komfort, da det er vigtige egenskaber for senge, madrasser og andet tilbehør til sengen. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, så du kan derfor være sikker på at få en særdeles behagelig og holdbar seng hos os.

Senge på tilbud hos Nordfjeld.dk Hvis man skal have en ny seng i en god kvalitet og med en lækker komfort, kan det nemt blive en dyr fornøjelse. Men til din fordel har vi ofte gode tilbud på vores senge, madrasser og sengetøj. Vi forhandler i forvejen senge til billige priser, men du får selvfølgelig stadig den enestående kvalitet, komfort og holdbarhed. Når det kommer til senge, er kvaliteten altafgørende. Den skal være behagelig at ligge i, passe til den enkeltes behov og samtidig være holdbar. Som senge-forhandler prioriterer vi kvalitet og komfort højt. Vi forhandler kun senge med en sådan kvalitet, vi selv kan stå inde for. Du kan altså trygt købe din nye seng hos os, og du er måske heldig at finde den på tilbud. Tag et kig her på vores side og find inspiration til din nye seng.

Senge i alle størrelser Hvis man vil have en god nattesøvn, er det altafgørende at have en optimal seng. Det er meget individuelt, om man bedst kan lide en blød eller fast madras – og hvis man ligger på det forkerte, kan det både gå ud over ryggen og nattesøvnen. Så før du køber en ny seng, anbefaler vi dig at undersøge, hvilken type madras du ligger bedst på.

Her på vores side kan du finde senge i alle størrelser – ofte på tilbud. Hvad end du leder efter en enkeltseng, ¾-seng eller en dobbeltseng, så har vi et udvalg af det hele. Vi har både senge fra 70x190 cm og op til 180x200 cm, så du kan finde det, du helst vil have. Af forskellige modeller har vi for eksempel elevationssenge, continentalsenge, boxsenge og mange andre, som selvfølgelig fås med den type madras og størrelse, du har brug for.

Sengeforhandler i Odense Det kan være svært at beslutte, hvilken seng man vil have ved at se dem her på vores side. Derfor er du selvfølgelig altid velkommen i vore butik i Odense. Her har vi udstillingsmodeller af vores senge og madrasser, så du kan prøve dem og finde ud af, hvad du bedst kan lide. Hvis du kommer ind i vores butik i Odense, står vi altid klar til at rådgive dig, så du kan købe det helt rigtige produkt. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail – her er vi også klar til at svare på dine spørgsmål.

¾-senge og dobbeltsenge på tilbud En god seng er et godt grundlag for at få en god nattesøvn, så hvis du sover dårligt på grund af din seng, er du kommet til det helt rigtige sted. Du kan se vores udvalg af senge her på vores website eller i vores butik i Odense, hvor vi har billige priser og gode tilbud.

Ved at købe en seng, en madras eller et andet produkt hos os, har du selvfølgelig 14-dages fortrydelsesret. Vi leverer din bestilling i løbet af 1-2 hverdage, så du hurtigt kan få din nye, lækre seng hjem. Vi leverer dine produkter for 29 kr., men hvis du køber for mindst 750 kr., er fragten gratis. Hvad end du leder efter en enkeltseng, ¾-seng eller dobbeltseng, så finder du det hele hos os. Og du kan ofte være heldig at finde tilbud på alle vores modeller.