Gavl

Varer 1-12 af 23

Faldende orden
Side
pr. side

Gavl

Side
pr. side

Tilføj noget ekstra med en sengegavl

En sengegavl er både praktisk og æstetisk flot at se på. Den beskytter din bagvæg og kan bidrage til, at dit soveværelse som helhed fremstår mere lækkert og indbydende. Der findes sengegavle i forskellige størrelser, designs, farver og tykkelser. Hvad du har af præferencer er helt individuel. Som hovedregel kan det dog være fornuftigt at overveje en sengegavl, som matcher til din seng. Hermed er du sikret, at stilen opretholdes

Sæt dit præg på soveværelset

Med valg af sengegavl kan du slippe kreativiteten løs. Ønsker du et knap-design, som leder tankerne hen på et dyrt hotelværelse? Eller ønsker du et rent og underspillet udtryk, så kan du vælge en sengegavl med en jævn overflade. Uanset hvad, så har du muligheden for at sætte det præg på soveværelset, som du ønsker.

Nogle sengegavle er bredere end selve sengen. Hvis du vælger denne type, så vil det skabe illusionen af, at din seng er større.

Udover at kunne glæde sig over sengegavlen i et æstetisk henseende, så er en sengegavl også meget praktisk. Med en sengegavl i en stor tykkelse har du noget blødt at læne dig op ad. En polstret sengegavl giver altså en behagelig siddeposition, hvis du eksempelvis læser eller ser tv.


Find en sengegavl

Hos Nordfjeld fører vi sengegavle fra kvalitetsproducenter såsom Auping, Carpe Diem Beds og Dunlopillo. Her på hjemmesiden kan du se vores udvalg. Hvad enten du vælger en diskret eller mere luksuriøs model, så har vi noget, der passer på dine behov.