Rullemadrasser

8 varer

pr. side
Faldende orden

8 varer

pr. side
Faldende orden

Hvorfor købe en rullemadras?

Grunden til, at mange mennesker anskaffer sig en rullemadras, er, at den har til hensigt at skåne sengen eller topmadrassen fra slidtage som for eksempel fugt eller spild. Desuden opfanger den også de fleste husstøvmider, så de ikke sætter sig i sengen, der er vanskeligere at få ordentligt rengjort.

Hvis du vælger en topmadras med naturfyld, så er du sikret god åndbarhed hele natten. Vi mennesker sveder omtrent 1,5l væske i døgnet, hvilket kan sætte din topmadras eller seng på prøve. For at forøge levetiden på disse kan det være en god ide at overveje en rullemadras. Så er sikret en god beskyttelse af din seng og/eller topmadras.


Vores udvalg af rullemadrasser

Hos Nordfjeld har vi et udvalg af rullemadrasser af høj kvalitet, der kan sørge for, at din madras holder i længere tid. Vi forhandler fra både Quilts of Denmark, CphLiving og Arctic. Desuden har vi også en model af 100% bomuld, som kan kogevaskes og den fås i mange forskellige størrelser. Rullemadrassen er nemlig nemmere at få i vaskemaskinen og tåler vask fra 60 grader, som slår alle bakterier og støvmider ihjel. Vi har rullemadrasser i mange forskelige størrelser - også med H eller U split.

Har du det varmt, når du sover, eller hører du til dem, der fryser meget om natten? Så kan det være ideelt for dig at ligge på en Temprakon downtopper fra Quilts of Denmark. Den er nemlig temperaturregulerende og absorberer samtidig overskydende fugt fra kroppen, så du heller ikke oplever, at der bliver fugtigt.

Hvordan sover jeg bedre?

Vi mennesker sover cirka en tredjedel af vores liv. Dette svarer til omkring 8 timer hver nat. Men mange har dog i større eller mindre grad problemer med at få en tilfredsstillende nattesøvn. Nogen har svært ved at falde i søvn, mens andre kan vågne adskillige gange i løbet af natten. Her er et par råd til, hvordan du sover bedre:

- Undgå at spise og drikke store mængder inden du går i seng. For at sikre dig den bedste søvn, skal du så vidt muligt også undgå alkohol og koffein. Sidstnævnte virker opkvikkende. I stedet kan du eventuelt lave dig en kop varm te til at sove på

- En udmattet krop har naturligt brug for at hvile sig. Derfor er det rigtig godt, hvis du har haft et højt aktivitetsniveau i løbet af dagen. Dette giver en bedre forudsætning for at falde i søvn, da kroppen er træt.

- Du kan også snuppe et varmt bad, så du mentalt kan slappe af og indstille dig på at gå til ro

- Det er desuden en god ide at have nogenlunde faste sengetider. Hermed vænner du din krop til at forvente, at den skal forberede sig på at sove på bestemte tidspunkter

- Sluk lyset! Sov gerne i mørke


Behov for hjælp?

Har du brug for at få hjælp til at vælge en rullemadras, eller er du i tvivl, om det er noget for dig? Da skal du blot ringe eller mail til os, så giver vi dig gode, faglige råd og vejledning. Hvis du besøger vores fysiske butik i Odense, får du mulighed for at se de forskellige modeller, og det kan i nogle tilfælde være lettere at afgøre, når man har set eller rørt ved produktet. Her finder du også vores kompetente personale, der står klar til at hjælpe dig.

NORDFJELD – DIN SENGEFORHANDLER ONLINE

Velkommen til Nordfjeld! Her hos os kan du finde et stort sortiment af senge, madrasser, topmadrasser, dyner, puder, lagner og meget andet. Vi har tilbud på et bredt og forskelligartet udvalg af det hele, så der er noget til enhver smag. Her på vores website kan du se alle vores produkter og læse om dem, så du kan finde lige præcis det, du har brug for. Hos os kan du finde mærker som CPH Living, Södahl, Night & Day, by Karma og mange flere, som ofte er på tilbud. Udvalget er stort, da vi gerne vil sikre, at der er noget til ethvert behov. Hos Nordfjeld har vi fokus på god kvalitet og komfort, da det er vigtige egenskaber for senge, madrasser og andet tilbehør til sengen. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, så du kan derfor være sikker på at få en særdeles behagelig og holdbar seng hos os.

Senge på tilbud hos Nordfjeld.dk Hvis man skal have en ny seng i en god kvalitet og med en lækker komfort, kan det nemt blive en dyr fornøjelse. Men til din fordel har vi ofte gode tilbud på vores senge, madrasser og sengetøj. Vi forhandler i forvejen senge til billige priser, men du får selvfølgelig stadig den enestående kvalitet, komfort og holdbarhed. Når det kommer til senge, er kvaliteten altafgørende. Den skal være behagelig at ligge i, passe til den enkeltes behov og samtidig være holdbar. Som senge-forhandler prioriterer vi kvalitet og komfort højt. Vi forhandler kun senge med en sådan kvalitet, vi selv kan stå inde for. Du kan altså trygt købe din nye seng hos os, og du er måske heldig at finde den på tilbud. Tag et kig her på vores side og find inspiration til din nye seng.

Senge i alle størrelser Hvis man vil have en god nattesøvn, er det altafgørende at have en optimal seng. Det er meget individuelt, om man bedst kan lide en blød eller fast madras – og hvis man ligger på det forkerte, kan det både gå ud over ryggen og nattesøvnen. Så før du køber en ny seng, anbefaler vi dig at undersøge, hvilken type madras du ligger bedst på.

Her på vores side kan du finde senge i alle størrelser – ofte på tilbud. Hvad end du leder efter en enkeltseng, ¾-seng eller en dobbeltseng, så har vi et udvalg af det hele. Vi har både senge fra 70x190 cm og op til 180x200 cm, så du kan finde det, du helst vil have. Af forskellige modeller har vi for eksempel elevationssenge, continentalsenge, boxsenge og mange andre, som selvfølgelig fås med den type madras og størrelse, du har brug for.

Sengeforhandler i Odense Det kan være svært at beslutte, hvilken seng man vil have ved at se dem her på vores side. Derfor er du selvfølgelig altid velkommen i vore butik i Odense. Her har vi udstillingsmodeller af vores senge og madrasser, så du kan prøve dem og finde ud af, hvad du bedst kan lide. Hvis du kommer ind i vores butik i Odense, står vi altid klar til at rådgive dig, så du kan købe det helt rigtige produkt. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail – her er vi også klar til at svare på dine spørgsmål.

¾-senge og dobbeltsenge på tilbud En god seng er et godt grundlag for at få en god nattesøvn, så hvis du sover dårligt på grund af din seng, er du kommet til det helt rigtige sted. Du kan se vores udvalg af senge her på vores website eller i vores butik i Odense, hvor vi har billige priser og gode tilbud.

Ved at købe en seng, en madras eller et andet produkt hos os, har du selvfølgelig 14-dages fortrydelsesret. Vi leverer din bestilling i løbet af 1-2 hverdage, så du hurtigt kan få din nye, lækre seng hjem. Vi leverer dine produkter for 29 kr., men hvis du køber for mindst 750 kr., er fragten gratis. Hvad end du leder efter en enkeltseng, ¾-seng eller dobbeltseng, så finder du det hele hos os. Og du kan ofte være heldig at finde tilbud på alle vores modeller.