Sengeben

Varer 1-12 af 18

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-12 af 18

Side
pr. side
Faldende orden

Få en flot og stabil seng

Når man køber en ny seng, har de fleste tendens til at fokusere på madrassen, dynen og hovedpuden. Det er der god ide i, da man skal kunne sove i seng uden at svede pga. for høj temperatur og uden at få ondt i led og muskler pga. forkert støtte. Der er dog også mening i at sætte tid af til at vælge de rigtige sengeben.

De kan være med til at give din seng et flot look, der passer ind i soveværelset, og det har også mere praktiske fordele i form af at give plads under sengen såvel som stabil støtte til sengen. Selvom nogen vil mene, at sengeben er en undseelig del af soveværelset, så kan velvalgte sengeben alligevel gøre meget for at skabe et smukt helhedsindtryk. Selvom det er en lille detalje, så er det ofte de små ting, der tæller.


Find sengeben, der passer til dit behov og din smag

På denne side kan du finde et stort udvalg af sengeben i forskellige former og størrelser. Hvis du gerne vil have en høj seng, skal du vælge høje ben. Det foretrækker mange, da det både giver opbevaringsplads under sengen samtidig med, at det gør det lettere at komme ned og op i sengen. Synes du, det er æstetisk flottere eller måske blot mere behageligt at ligge lavt, findes der også et stort udvalg af lave ben til sengen.

Vi fører sengeben fra blandt andet Auping, Carpe Diem og Dunlopillo, som alle er kendt for at fremstille produkter af høj kvalitet. Når du ska vælge sengeben, så har du et væld af muligheder. Blandt andet kan både størrelse, form og farve variere. Tynde sengeben giver et enkelt og elegant udtryk, mens lidt tykkere sengeben udstråler robusthed.

Fælles for sengebenene, som findes i vores sortiment, er, at de er solide og nemme at montere. Typisk udskiftes sengeben ved hjælp af skruer. Det er altså nemt at skifte en vigtig, men ikke desto mindre betydelig, del af dit soveværelses udtryk.

Når mange køber seng, så glemmer de ofte, at sengebenene ikke medfølger. Derfor kan det være en god ide, at undersøge udvalget af sengeben samtidigt. Sengeben findes desuden i mange forskellige materialer og farver. I vores sortiment finder du både sengeben i metal og træ samt kombinationer af begge materialer. Derudover findes sengeben blandt andet i farverne sølv, kobber, hvid og sort. Med hensyn til form er det muligt at finde sengeben, der har form som cylindere, firkanter, kegler eller en såkaldt champagneform.


Kom og besøg butikken

På Rødegårdsvej 182 i Odense finder du vores fysiske forretning.  Du er velkommen til at komme forbi, hvis du ønsker at bese vores varer. Vores kompetente og erfarne ansatte vil glædeligt hjælpe dig, hvis du har bug for yderligere råd eller vejledning.

NORDFJELD – DIN SENGEFORHANDLER ONLINE

Velkommen til Nordfjeld! Her hos os kan du finde et stort sortiment af senge, madrasser, topmadrasser, dyner, puder, lagner og meget andet. Vi har tilbud på et bredt og forskelligartet udvalg af det hele, så der er noget til enhver smag. Her på vores website kan du se alle vores produkter og læse om dem, så du kan finde lige præcis det, du har brug for. Hos os kan du finde mærker som CPH Living, Södahl, Night & Day, by Karma og mange flere, som ofte er på tilbud. Udvalget er stort, da vi gerne vil sikre, at der er noget til ethvert behov. Hos Nordfjeld har vi fokus på god kvalitet og komfort, da det er vigtige egenskaber for senge, madrasser og andet tilbehør til sengen. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, så du kan derfor være sikker på at få en særdeles behagelig og holdbar seng hos os.

Senge på tilbud hos Nordfjeld.dk Hvis man skal have en ny seng i en god kvalitet og med en lækker komfort, kan det nemt blive en dyr fornøjelse. Men til din fordel har vi ofte gode tilbud på vores senge, madrasser og sengetøj. Vi forhandler i forvejen senge til billige priser, men du får selvfølgelig stadig den enestående kvalitet, komfort og holdbarhed. Når det kommer til senge, er kvaliteten altafgørende. Den skal være behagelig at ligge i, passe til den enkeltes behov og samtidig være holdbar. Som senge-forhandler prioriterer vi kvalitet og komfort højt. Vi forhandler kun senge med en sådan kvalitet, vi selv kan stå inde for. Du kan altså trygt købe din nye seng hos os, og du er måske heldig at finde den på tilbud. Tag et kig her på vores side og find inspiration til din nye seng.

Senge i alle størrelser Hvis man vil have en god nattesøvn, er det altafgørende at have en optimal seng. Det er meget individuelt, om man bedst kan lide en blød eller fast madras – og hvis man ligger på det forkerte, kan det både gå ud over ryggen og nattesøvnen. Så før du køber en ny seng, anbefaler vi dig at undersøge, hvilken type madras du ligger bedst på.

Her på vores side kan du finde senge i alle størrelser – ofte på tilbud. Hvad end du leder efter en enkeltseng, ¾-seng eller en dobbeltseng, så har vi et udvalg af det hele. Vi har både senge fra 70x190 cm og op til 180x200 cm, så du kan finde det, du helst vil have. Af forskellige modeller har vi for eksempel elevationssenge, continentalsenge, boxsenge og mange andre, som selvfølgelig fås med den type madras og størrelse, du har brug for.

Sengeforhandler i Odense Det kan være svært at beslutte, hvilken seng man vil have ved at se dem her på vores side. Derfor er du selvfølgelig altid velkommen i vore butik i Odense. Her har vi udstillingsmodeller af vores senge og madrasser, så du kan prøve dem og finde ud af, hvad du bedst kan lide. Hvis du kommer ind i vores butik i Odense, står vi altid klar til at rådgive dig, så du kan købe det helt rigtige produkt. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail – her er vi også klar til at svare på dine spørgsmål.

¾-senge og dobbeltsenge på tilbud En god seng er et godt grundlag for at få en god nattesøvn, så hvis du sover dårligt på grund af din seng, er du kommet til det helt rigtige sted. Du kan se vores udvalg af senge her på vores website eller i vores butik i Odense, hvor vi har billige priser og gode tilbud.

Ved at købe en seng, en madras eller et andet produkt hos os, har du selvfølgelig 14-dages fortrydelsesret. Vi leverer din bestilling i løbet af 1-2 hverdage, så du hurtigt kan få din nye, lækre seng hjem. Vi leverer dine produkter for 29 kr., men hvis du køber for mindst 750 kr., er fragten gratis. Hvad end du leder efter en enkeltseng, ¾-seng eller dobbeltseng, så finder du det hele hos os. Og du kan ofte være heldig at finde tilbud på alle vores modeller.