Sengeben

Varer 1-12 af 20

Faldende orden
Side
pr. side

Sengeben

Side
pr. side

Få en flot og stabil seng

Når man køber en ny seng, har de fleste tendens til at fokusere på madrassen, dynen og hovedpuden. Det er der god ide i, da man skal kunne sove i seng uden at svede pga. for høj temperatur og uden at få ondt i led og muskler pga. forkert støtte. Der er dog også mening i at sætte tid af til at vælge de rigtige sengeben.

De kan være med til at give din seng et flot look, der passer ind i soveværelset, og det har også mere praktiske fordele i form af at give plads under sengen såvel som stabil støtte til sengen. Selvom nogen vil mene, at sengeben er en undseelig del af soveværelset, så kan velvalgte sengeben alligevel gøre meget for at skabe et smukt helhedsindtryk. Selvom det er en lille detalje, så er det ofte de små ting, der tæller.


Find sengeben, der passer til dit behov og din smag

På denne side kan du finde et stort udvalg af sengeben i forskellige former og størrelser. Hvis du gerne vil have en høj seng, skal du vælge høje ben. Det foretrækker mange, da det både giver opbevaringsplads under sengen samtidig med, at det gør det lettere at komme ned og op i sengen. Synes du, det er æstetisk flottere eller måske blot mere behageligt at ligge lavt, findes der også et stort udvalg af lave ben til sengen.

Vi fører sengeben fra blandt andet Auping, Carpe Diem og Dunlopillo, som alle er kendt for at fremstille produkter af høj kvalitet. Når du ska vælge sengeben, så har du et væld af muligheder. Blandt andet kan både størrelse, form og farve variere. Tynde sengeben giver et enkelt og elegant udtryk, mens lidt tykkere sengeben udstråler robusthed.

Fælles for sengebenene, som findes i vores sortiment, er, at de er solide og nemme at montere. Typisk udskiftes sengeben ved hjælp af skruer. Det er altså nemt at skifte en vigtig, men ikke desto mindre betydelig, del af dit soveværelses udtryk.

Når mange køber seng, så glemmer de ofte, at sengebenene ikke medfølger. Derfor kan det være en god ide, at undersøge udvalget af sengeben samtidigt. Sengeben findes desuden i mange forskellige materialer og farver. I vores sortiment finder du både sengeben i metal og træ samt kombinationer af begge materialer. Derudover findes sengeben blandt andet i farverne sølv, kobber, hvid og sort. Med hensyn til form er det muligt at finde sengeben, der har form som cylindere, firkanter, kegler eller en såkaldt champagneform.


Kom og besøg butikken

På Rødegårdsvej 182 i Odense finder du vores fysiske forretning.  Du er velkommen til at komme forbi, hvis du ønsker at bese vores varer. Vores kompetente og erfarne ansatte vil glædeligt hjælpe dig, hvis du har bug for yderligere råd eller vejledning.