Jensen Sleep III Topmadras

As low as 5.660,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

Sleep III topmadrassen fra Jensen har en kerne 5 cm af Innergetic Latex, der med sin åbne cellestruktur sørger for de fantastisk luft- og fugttransporterende egenskaber. Topmadrassen har en bølget side som har nemt ved at følge kroppens kurver, mens den glatte side giver en fastere komfort følelse. 

Jensen's topmadrasser er svanemærket og har et deltbart betræk som kan vaskes ved 60 grader, hvilket sikre dig et behageligt sovemiljø. 

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

JENSEN TOPMADRASSER

 

Den rette topmadras gør en god nattesøvn endnu bedre. Den bør føles omsluttende og blød, samtidig med at zonesystemet støtter kroppen og gør, at kroppen ikke føles klam. Designet og sortimentet er udviklet i de rette materialer og er ikke tilfældigt. Alle vores topmadrassers design er blevet forbedret i udseende, stretch og blødhed. En optimeret zoneinddeling, der er strammere ved skulder og hofte, øger stoffets elasticitet, så du kan synke dybere ned i alle Sleep topmadrasser end nogensinde før. Det underbygger også i højere grad vores filosofi for Jensen Original Zone System. Yderligere udvikling af fyldmaterialet øger personaliseringen, idet der skabes en blødere og fastere side. 

VASKEANVISNING

Alle liggeflader kan vaskes på 60°C
for optimal hygiejne.

SVANEMÆRKET

Produkter med Svanemærket opfylder
strenge krav om påvirkning af miljøet gennem
hele produktets levetid.

Specifikationer
Sale Nej
Producent JENSEN