Topmadras SoftLine III Innergetic® Jensen

Fra 3.147,30 kr Normalpris 4.842,00 kr
Del din betaling op
Se vores finansiering

Jensen SoftLine III har et indlæg af 5 cm. Innergetic® latex. Innergetic® har en åben cellestruktur, der sørger for meget gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Innergetic® latex indlægget er både perforeret og riflet. Dette giver en optimal ventilationsevne, og profileringen giver topmadrassen en blød og en fastere side. Støvmider og bakterier trives dårligt i latex, derfor bliver sengeklimaet mere hygiejnisk og friskt. SoftLine III indeholder desuden Quallofil® Allerban®. Betrækket på SoftLine III er lavet af Kairo, som er en viskose af høj kvalitet. Dette giver yderligere fugttransporterende og varmeregulerende egenskaber. Viskose fiberne er hentet fra naturlig og holdbar træmasse. Viskosen strikkes ind i betrækkets øverste lag - dette giver en dejlig blød følelse.

Højde: 9 cm.

Spar 35%

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

Jensen SoftLine III har et indlæg af 5 cm. Innergetic® latex.

Innergetic® har en åben cellestruktur, der sørger for meget gode luft- og fugttransporterende egenskaber.

Innergetic® latex indlægget er både perforeret og riflet. Dette giver en optimal ventilationsevne, og profileringen giver topmadrassen en blød og en fastere side.

Støvmider og bakterier trives dårligt i latex, derfor bliver sengeklimaet mere hygiejnisk og friskt.

SoftLine III indeholder desuden Quallofil® Allerban®.

Betrækket på SoftLine III er lavet af Kairo, som er en viskose af høj kvalitet. Dette giver yderligere fugttransporterende og varmeregulerende egenskaber. Viskose fiberne er hentet fra naturlig og holdbar træmasse. Viskosen strikkes ind i betrækkets øverste lag - dette giver en dejlig blød følelse.

Højde: 9 cm.


Se hele vores udvalg af Jensen produkter

Spørg Nordfjeld, hvis du har spørgsmål.

Specifikationer
Sale Nej
Producent Jensen Beds