Jensen SoftLine III Split-top

Fra 11.708,00 kr
Del din betaling op
Se vores finansiering

Giv din boksmadras eller springmadras ekstra beskyttelse med en behagelig topmadras fra Jensen. Med Jensen SoftLine III får du en topmadras som er delt i to, hvilket gør, at du kan hæve hovedenden uden at forstyrre din sovepartner. Jensen SoftLine III har et indlæg af 5 centimeter Innergetic Latex, der, med sin åbne cellestruktur, giver din topmadras særdeles gode luft- og fugttransportende egenskaber. Det betyder, at du får en seng, der effektivt bekæmper støvmider og bakterier, og dermed får du et mere hygiejnisk og friskt sengeklima, som sikrer dig en sundere nattesøvn. Jensen SoftLine III er betrukket med Kairo, som er en viskose af høj kvalitet, og som bidrager med yderligere fugttransporterende og varmeregulerende egenskaber.

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

Den øverste del af topmadrassen er delt. Dette gør det muligt at hæve hovedenden uden at forstyrre partneren. Fodenden er som en almindelig madras.

Jensen SoftLine III har et indlæg af 5 cm. Innergetic® latex.

Innergetic® har en åben cellestruktur, der sørger for meget gode luft- og fugttransporterende egenskaber.

Innergetic® latex indlægget er både perforeret og riflet. Dette giver en optimal ventilationsevne, og profileringen giver topmadrassen en blød og en fastere side.

Støvmider og bakterier trives dårligt i latex, derfor bliver sengeklimaet mere hygiejnisk og friskt.

SoftLine III indeholder desuden Quallofil® Allerban®.

Betrækket på SoftLine III er lavet af Kairo, som er en viskose af høj kvalitet. Dette giver yderligere fugttransporterende og varmeregulerende egenskaber. Viskose fiberne er hentet fra naturlig og holdbar træmasse. Viskosen strikkes ind i betrækkets øverste lag - dette giver en dejlig blød følelse.

Højde: 9 cm.


Se hele vores udvalg af Jensen produkter

Spørg Nordfjeld, hvis du har spørgsmål.

Specifikationer
Sale Nej
Producent Jensen Beds