Jensen TempSmart Split-top

Fra 13.246,00 kr
Del din betaling op
Se vores finansiering

Hvis du ofte vågner om natten gennemblødt i sved, så vil du få stor glæde af en topmadras som Jensen TempSmart. Denne madras har nemlig en termostatkontrol, som er med til at balancere de temperatursvingninger, du oplever om natten. Madrassen indeholder flere millioner mikrokapsler, der absorberer, gemmer og frigiver kropsvarme, når du har behov for det. TempSmart er derfor ideel til dig, der har svært ved at holde en jævn temperatur natten igennem. Jensen TempSmart har ligeledes også et indlæg af latex, der effektivt bekæmper støvmider og bakterier, og dermed sikrer dig en sundere og mere hygiejnisk nattesøvn.

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

Den øverste del af topmadrassen er delt. Dette gør det muligt at hæve hovedenden uden at forstyrre partneren. Fodenden er som en almindelig madras.

Jensen TempSmart™ er en topmadras med termostatkontrol, som er med til at balancere de temperatursvingninger du oplever om natten.

I madrassen sidder flere millioner mikrokapsler. Disse mikrokapsler absorberer, gemmer og frigiver kropsvarme efter behov. TempSmart™ er derfor ideel for alle som har problemer med at holde en jævn kropstemperatur hele natten.

TempSmart™ har en kerne af Innergetic®latex. 

Innergetic® latex indlægget er både perforeret og riflet. Dette giver en optimal ventilationsevne, og profileringen giver topmadrassen en blød og en fastere side.

Støvmider og bakterier trives dårligt i latex, derfor bliver sengeklimaet mere hygiejnisk og friskt.

TempSmart™ indeholder desuden Quallofil® Allerban®, der hæmmer udviklingen af mug/svamp og støvmider.

Højde: 9 cm.


Se hele vores udvalg af Jensen produkter

Spørg Nordfjeld, hvis du har spørgsmål.

Specifikationer
Sale Nej
Producent Jensen Beds