Jensen TempSmart Topmadras

As low as 4.236,70 kr. Regular Price 6.518,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

TempSmart er en topmadras med “termostatkontrol”, som aktivt går ind og balancerer de temperatursvingninger, som forårsager urolig søvn.

Den innovative teknologi består af flere millioner mikrokapsler, som konstant tilpasser sig hudens klima ved at absorbere, lagre og frigive overflødig varme efter behov. På den måde forhindrer mikrokapslerne overophedning eller kulde, og optimerer din søvnkvalitet.

TempSmart har en kerne af Innergetic Latex, der giver bedst mulig luft- og fugttransport. Den åbne cellestruktur i Innergetic sørger for rigtig gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Kernen er perforeret og rillet. Perforeringen sikrer optimal ventilation. Bakterier og støvmider trives dårligt i latex, derfor bliver sengeklimaet renere og friskere. Topmadrassen har i tillæg Soft Touch for ekstra følelse af blødhed.

 

Spar 35%

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

JENSEN TOPMADRASSER

 

Den rette topmadras gør en god nattesøvn endnu bedre. Den bør føles omsluttende og blød, samtidig med at zonesystemet støtter kroppen og gør, at kroppen ikke føles klam. Designet og sortimentet er udviklet i de rette materialer og er ikke tilfældigt. Alle vores topmadrassers design er blevet forbedret i udseende, stretch og blødhed. En optimeret zoneinddeling, der er strammere ved skulder og hofte, øger stoffets elasticitet, så du kan synke dybere ned i alle Sleep topmadrasser end nogensinde før. Det underbygger også i højere grad vores filosofi for Jensen Original Zone System®. Yderligere udvikling af fyldmaterialet øger personaliseringen, idet der skabes en blødere og fastere side.

 

SENSITY

Sensity er en behandling, som indeholder aktive probiotiske bakterier for at holde sengen naturlig “frisk”, mere tør og mere hygiejnisk. Probiotiske bakterier findes organisk i naturen og bruges i den unikke Sensity patenterede teknologi for at give en virkelig forfriskende søvnoplevelse. Probiotisk mikroflora er inkorporeret i stoffet i form af mikroindkapslede sporer. Disse mikroorganismer forbliver inaktive, indtil de frigives på grund af friktionen, som opstår mellem den sovende og madrassen.

 

 

VASKEANVISNING

Alle liggeflader kan vaskes på 60°C
for optimal hygiejne.

SVANEMÆRKET

Produkter med Svanemærket opfylder
strenge krav om påvirkning af miljøet gennem
hele produktets levetid.

Specifikationer
Sale Nej
Producent JENSEN