MENU

Turiform

2 vare(r)

Sorter faldende

2 vare(r)

Sorter faldende

Du er garanteret høj kvalitet med Turiform sengetøj

Hos Nordfjeld finder du den bedste kvalitet til pengene. Det gælder også for vores store udvalg af sengetøj fra det norske brand Turiform. Du kender sikkert til sengetøjets mange prints og farver allerede. For det er nemlig de flotte farver og spændende nordiske prints, som kendetegner Turiform sengetøj. Mangler du sengetøj i høj kvalitet? Her på siden kan du finde mange forskellige sengesæt. Vores kompetente personale står altid klar til at hjælpe dig med at finde sengetøj til dine dyner, eller til at give dig råd og vejledning til dit køb, hvad enten du handler i vores fysiske butik i Odense eller online på shoppen her.

Nordisk design med kunstneriske rødder

Brandet blev skabt tilbage i 1995, og har sidenhen bare vokset og vokset. Designeren bag brandet er nordmanden Turi Tobiassen. Hun er uddannet tekstildesigner, men har brugt mange år på at skabe sig et navn inden for kunstbranchen. Den kunstneriske baggrund, Turi Tobiassen har, kommer til udtryk i de mange flotte designs og prints, som du finder på Turiforms sengetøj og øvrige boligtekstiler. Turi Tobiassens vision for brandet er helhed, enkelhed og kvalitet til overkommelige priser. Turi Tobiassens brand indgår i dag som en del af Nordic Form, sammen med Norsk Dun, som har produceret dundyner og puder i over 60 år.

Et godt valg for dig og naturen

Turiform sengetøj er ikke bare ualmindeligt dejligt at sove med grundet de lækre materialer, faktisk er det også godt for både dig og naturen. En af Turiforms store fokusområder er at blive helt økologiske og handle fairtrade. Dette betyder at brandet allerede arbejder efter strenge miljøkrav og etiske regler i henhold til europæiske standarder og mærkeordninger. Turiform arbejder ligeledes sammen med Astma- og allergiforbundet i Norge. Derfor kan du med god samvittighed købe lækkert Turiform sengetøj. Husk på, at vi bruger cirka 1/3 del af vores liv under dynen, og derfor bør du unde dig selv og din familie sengetøj af høj kvalitet. Se videre her på webshoppen, og lad dig inspirere af vores store sortiment af luksuriøst sengetøj i høj kvalitet.

Køb Turiform sengetøj online her

Hvis du køber Turiform sengetøj, kan du være sikker på, at du kommer hjem med et rigtig godt produkt i høj kvalitet. Alle materialer er enten 100% bomuld eller bomuldssatin. Skulle du have nogle spørgsmål, eller er der noget, du er i tvivl om, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail eller besøge os i vores fysiske butik i Odense. Vi står altid klar til at hjælpe dig med stort som småt.