MENU

Billig Continentalseng

https://nordfjeld.dk/media/catalog/category/Untitled-1_15.jpg

1 vare(r)

Sorter faldende

1 vare(r)

Sorter faldende

Køb ny kontinentalseng til en god pris

En kontinentalseng er den optimale løsning til dig, som vægter komforten højt. Sengen er lavet af hele 3 madrasser – en boxmadras, en springmadras og en topmadras - hvilket giver den en fantastisk komfort, som selvfølgelig kan tilpasses dine ønsker til hårdhed. De tre madrasser gør sengen høj, og sengens design er ofte også en faktor, som betyder, at mange vælger en kontinentalseng. En kontinentalseng kan dog variere meget i pris og er ofte en luksuspræget løsning, når det gælder køb af ny seng. Hos Nordfjeld A/S har vi dog et sortiment af billige kontinentalsenge, og du behøver derfor ikke gå på kompromis med hverken budget eller komfort, kvalitet og holdbarhed.

 

En kontinentalseng gør det svært at stå op

Kontinentalsengens ekstremt komfortable blødhed eller hårdhed gør det svært at stå op om morgenen. Sengens opbygning er altafgørende for, at du som forbruger får en afslappende og dyb nattesøvn, som ikke forstyrres af ryg- eller nakkesmerter. Derfor kan købet af en kontinentalseng også ses som en investering i en bedre nattesøvn – også behøver investeringen ikke engang at være kæmpe stor.

 

Vores billige kontinentalsenge kommer kun fra mærker, som har produkter af den højeste kvalitet, og derfor er holdbarheden lang, og garantiordningerne er fordelagtige for dig som kunde. Når man investerer i en kontinentalseng hos os, er den altså ikke nødvendigvis dyr, men der er ikke gået på kompromis med kvaliteten alligevel.

 

Lad dig inspirere af en smuk og behagelig løsning

Behageligheden af en madras afgøres altid af den enkelte person, da vi alle vægter forskellige faktorer højest, når det gælder den seng, som vi skal sove i i mange år. En sengs hårdhed og aflastningsniveau afgøres af sengens antal af komfortzoner, som er en betegnelse for madrassens enkelte støttepunkter. Da en kontinentalseng som sagt består af minimum 2 madrasser og eventuelt en topmadras, er det klart, at de forskellige madrassers antal af komfortzoner må tilpasses, så sengen får den optimale hårdhed i forhold til kundens ønsker. Her kommer vores dygtige medarbejderes arbejde virkelig til sin magt. De arbejder dagligt med at hjælpe kunder til en bedre nattesøvn, og selvom prisen på en kontinentalseng hos os sagtens kan være billig, får du stadig en professionel og kyndig rådgivning, så du går herfra med netop den seng, som passer til dig.

 

Kom og mærk din nye seng

Vores fysiske butik ligger i Odense, og her kan du komme og prøve alle vores produkter. Det kan være en god idé at overveje, om du bør mærke og se din nye kontinentalseng i virkeligheden, før du køber den. Selvom sengen er billig, bør den være tilpasset dine behov, og dette vil du med stor sandsynlighed kunne mærke, hvis du kommer i vores butik og prøver den. Her vil vores kompetente personale samtidig stå klar til at vejlede og hjælpe dig.

 

Kontakt os og hør mere

Vi bygger vores salg af kvalitetssenge på et højt serviceniveau, hvilket betyder at vi har både gode garantiordninger på alle senge – lige meget hvor billig deres pris er – og vi kan også tilbyde levering af sengene. Du kan kontakte vores medarbejdere på telefon 6615 2500 eller på mail info@nordfjeld.dk, hvorfra de hellere end gerne vil rådgive dig, så du får en billig kontinentalseng, som er perfekt for dig.