MENU

UDSALG

UDSALG

7 vare(r)

Sorter faldende

7 vare(r)

Sorter faldende

Få et godt tilbud på din næste seng

Er din gamle madras blevet noget slap i det? Og er du derfor lige nu på udkig efter et godt tilbud på en helt ny seng? Så kan du her hos Nordfjeld.dk finde din næste seng i høj kvalitet til fornuftige penge, for vi har lige nu kæmpeudsalg på et stort udvalg af senge, madrasser, topmadrasser og andet tilbehør, som alt sammen sikrer dig den bedste nattesøvn.

De bedste mærker til den bedste pris

Vi fører kun de bedste brands, og du kan således finde senge fra blandt andet Jensen, Auping, Carpe Diem og Dunlopillo. Derudover fører vi også vores eget brand by Nordfjeld, hvor du kan få alt fra senge og topmadrasser i allerhøjeste kvalitet til lækre lagner og betræk til både dyner og hovedpuder. 

Her på webshoppen og i vores store forretning i Odense finder du både kontinentalsenge, boksmadrasser, springmadrasser, topmadrasser, lagner og dyner med stærkt nedsatte priser. Med en seng fra os, får du ikke bare en helt ny seng til markedets bedste priser, du får også en seng i den bedste kvalitet, der alle har mange års garanti. Dermed kan du være sikker på, at du kommer til at være frisk veludhvilet dag efter dag de næste mange år. Og skulle der være noget galt med dit produkt i løbet af garantiperioden, så kommer du bare ind og får skiftet dit produkt ud med et helt nyt.

Giv os et kald og få et uforpligtende tilbud

Hvis du står og mangler en ny seng, men er du i tvivl om, hvilken seng der passer dig bedst, er du mere end velkommen til at kontakte os på 66 15 25 00, eller du kan sende os en mail på info@nordfjeld.dk, så vil vi vende tilbage på din henvendelse snarest muligt med en masse skarpe tilbud.