+45 66 15 25 00

A Conversation Piece Loungestol Dark Oak – Lav

11.999,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

A Conversation Piece Lav loungestol indbyder til afslapning og hygge. Fås otte farver i 100% genanvendte Horizons tekstiler. Perfekt til stuen, soveværelset eller børneværelset. Nem opdatering med nyt tekstil forlænger stolens levetid og skåner klimaet.

A Conversation Piece Lav Loungestol: Perfekt til Afslapning og Hygge

A Conversation Piece Lav er en loungestol, der indbyder til afslapning og hyggelige stunder med vennerne. Denne stilfulde loungestol er ideel til stuen. Men dens bløde og behagelige former gør den også perfekt til soveværelset eller børneværelset.

Elegante Farver og Bæredygtige Materialer. Loungestolen fås i tre elegante træsorter: oak, dark oak og black oak. Vælg mellem otte nøje udvalgte farver i vores 100% genanvendte Horizons tekstiler.

Nem Opdatering for Forlænget Levetid. Stolens udseende kan nemt opdateres med nyt tekstil på få minutter, hvilket forlænger designets levetid til glæde for både dig og klimaet.

UMAGE kombinerer æstetik, enkelhed og funktionalitet med udsøgt håndværk og et højt fokus på at skabe miljøvenlige løsninger. Resultatet er udsøgte designs med en bæredygtig kant. UMAGE’s designs pakkes omhyggeligt i flade æsker for at optimere den globale logistik og gøre dansk design tilgængeligt for alle. I processen minimeres CO2-aftrykket på vores planet, og virksomheden maksimerer deres etiske ansvar overfor miljøet.