+45 66 15 25 00

A Conversation Piece Loungestol Oak – Høj

14.999,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

A Conversation Piece Høj loungestol kombinerer elegance og komfort, perfekt til afslapning. Fås i oak, dark oak og black oak med et bredt udvalg af farver og tekstiler.
Det rummelige sæde og den høje ryg giver optimal støtte. Stolens udseende kan nemt opdateres, hvilket forlænger dens levetid og skåner klimaet.

A Conversation PieceHøj Loungestol: Elegance og Komfort til Dit Hjem.

A Conversation Piece Høj er et ekstraordinært design. Som pryder ethvert rum og indbyder til at nyde en god bog eller hyggelige aftener. Det rummelige sæde giver masser af plads til forskellige siddepositioner. Den høje ryg støtter hovedet i enhver vinkel for optimal komfort og beskyttelse. Loungestolen fås i oak, dark oak og black oak samt et utal af farver og tekstiler.

Vælg mellem 100% genanvendte Horizons-tekstiler, OEKO-TEX®-certificeret Hope-læder, blødt Teddy Bear-tekstil, moderne Kvadrat-tekstiler eller svanemærket Dunes-læder fra Sørensen Leather. Stolens udseende kan nemt opdateres med nyt tekstil, hvilket forlænger designets levetid og skåner klimaet.

UMAGE kombinerer æstetik, enkelhed og funktionalitet med udsøgt håndværk og et højt fokus på at skabe miljøvenlige løsninger. Resultatet er udsøgte designs med en bæredygtig kant. UMAGE’s designs pakkes omhyggeligt i flade æsker for at optimere den globale logistik og gøre dansk design tilgængeligt for alle. I processen minimeres CO2-aftrykket på vores planet, og virksomheden maksimerer deres etiske ansvar overfor miljøet.