+45 66 15 25 00

A Conversation Piece Ottoman Black Oak

5.499,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Fodskamlen er designet til at supplere A Conversation Piece loungestolenes ikoniske hjerteformede silhuet. Den perfekte ledsager, der lader dig slappe af med benene oppe. Den har samme organiske udtryk og detaljerede konstruktion uden synlige samlinger, som loungestolene er kendt for.

Fodskamlen er designet til at supplere A Conversation Piece loungestolenes ikoniske hjerteformede silhuet. Det er den perfekte ledsager til dine loungestole, så du kan sidde med benene oppe og slappe helt af. Fodskamlen har det samme organiske udtryk og detaljerede konstruktion. Uden synlige samlinger, som er kendt og elsket fra loungestolene.

Fodskamlen fås i oak, dark oak og black oak, og kan tilpasses med et bredt udvalg af farver og tekstiler. Så du kan skabe den ideelle tilføjelse til dit hjem. Vælg mellem vores 100% genanvendte Horizons-tekstil, OEKO-TEX®-certificerede Hope-læder, det bløde Teddy Bear-tekstil, moderne tekstiler fra Kvadrat eller svanemærkede Dunes-læder fra Sørensen Leather.

Du kan nemt opdatere fodskamlen med nyt tekstil på få minutter, hvilket forlænger designets levetid og gavner både dig og klimaet.

BEMÆRK: A Conversation Piece ottoman med Hope-læder, Kvadrat og nogle udvalgte farver af Horizons-tekstilet laves på bestilling. For mere information, kontakt os venligst på telefon eller mail.

UMAGE kombinerer æstetik, enkelhed og funktionalitet med udsøgt håndværk og et højt fokus på at skabe miljøvenlige løsninger. Resultatet er udsøgte designs med en bæredygtig kant. UMAGE’s designs pakkes omhyggeligt i flade æsker for at optimere den globale logistik og gøre dansk design tilgængeligt for alle. I processen minimeres CO2-aftrykket på vores planet, og virksomheden maksimerer deres etiske ansvar overfor miljøet.

Du kunne også være interesseret i...