+45 66 15 25 00

Abate Dynebetræk – Beige

999,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Vores dynebetræk, fremstillet i Portugal af 100% Øko-Tex®-certificeret egyptisk Giza-bomuld, tilbyder en finere og tyndere tekstur, hvilket giver en luftig og blød fornemmelse mod huden.
Med øget holdbarhed sikrer materialet langvarig komfort.

Beskrivelse

  • Alle Abates produkter er fremstillet af 100% Øko-Tex®-certificeret egyptisk Giza-bomuld, der er håndplukket. Med en trådtæthed (TC) på 430 og en trådtykkelse på 80s, tilbyder vi et stof af høj kvalitet. Denne særlige bomuldstype sikrer en tyndere, men stærkere tråd sammenlignet med almindeligt bomuld. Resultatet er et luftigt og let stof, der bevares i lang tid.

 

Abate Logo White
Abate, etableret i 2017, fokuserer på rene materialer og høj kvalitet for bedre søvn. Med bæredygtighed i tankerne skaber de tidløst sengetøj af naturlige produkter, der varer ved. Grundlagt af piloterne Kristian & Leo, prioriterer Abate godt håndværk og egyptisk Giza-bomuld for lang holdbarhed og eksklusiv glathed. Produktionen foregår i det nordlige Portugal på en familiedrevet fabrik med fokus på kvalitet og miljøvenlighed. Abate stræber efter at skabe værdi både for kunderne og miljøet på lang sigt.