+45 66 15 25 00

Abate Lagen – Mosegrøn

440,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Vores lagner, skabt i Portugal af 100% Øko-Tex®-certificeret, håndplukket egyptisk Giza-bomuld, er tyndere og blødere end traditionelle bomuldsvarianter.

Elastikken på kortsiderne og i hjørnerne sikrer en perfekt pasform, mens de flade lagner er nemme at folde omkring madrassen. Velegnet til topmadrasser op til 11 cm.

Beskrivelse

  • Alle Abates produkter er fremstillet af 100% Øko-Tex®-certificeret egyptisk Giza-bomuld, der er håndplukket. Med en trådtæthed (TC) på 430 og en trådtykkelse på 80s, tilbyder vi et stof af høj kvalitet. Denne særlige bomuldstype sikrer en tyndere, men stærkere tråd sammenlignet med almindeligt bomuld. Resultatet er et luftigt og let stof, der bevares i lang tid

Lagen 

  • De fleste af Abates lagner er kuvertlagner med elastik, der føres rundt om en topmadras, men vi fører også flade lagner. Vi kalder vores kuvertlagner for lagner, og menes der i stedet et fladt lagen, angives dette i navnet på lagnet.
  • Abates kuvertlagen har elastik i kortsiden, så det kan sidde fast omkring en topmadras. Det flade lagen har ingen elastik på nogen af siderne.
Abate Logo White
Abate, etableret i 2017, fokuserer på rene materialer og høj kvalitet for bedre søvn. Med bæredygtighed i tankerne skaber de tidløst sengetøj af naturlige produkter, der varer ved. Grundlagt af piloterne Kristian & Leo, prioriterer Abate godt håndværk og egyptisk Giza-bomuld for lang holdbarhed og eksklusiv glathed. Produktionen foregår i det nordlige Portugal på en familiedrevet fabrik med fokus på kvalitet og miljøvenlighed. Abate stræber efter at skabe værdi både for kunderne og miljøet på lang sigt.