+45 66 15 25 00

Audacious Highboard Dark Oak

11.999,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Oplev Audacious Highboard, et ideelt skab til stuen eller ethvert andet rum, hvor du har brug for elegant opbevaring. Med sit nordiske og dristige design og glidende jalousidøre i tekstil skaber dette highboard en perfekt balance mellem moderne og nostalgisk interiør.

 

Rummelig og Alsidig Opbevaring

Audacious Highboard er designet med to rummelige hylder. Som kan opbevare alt fra høje vaser og fine spiritus til tallerkener, keramik, brætspil og andet rod fra stuen. Denne alsidighed gør highboardet til en praktisk og stilfuld løsning for enhver opbevaringsbehov.

Fleksible og Bæredygtige Jalousidøre

De let udskiftelige jalousidøre på Audacious Highboard gør det muligt at forny skabets udseende uden at købe et helt nyt møbel. Dette ikke kun forlænger designets levetid, men bidrager også til at spare verdens ressourcer, hvilket gør highboardet til et bæredygtigt valg.

Materialer og Farvevalg

Audacious Highboard fås i både oak og dark oak, med jalousidøre i fire standardfarver af 100% genanvendt Horizons-tekstil: White Sands, Sterling, Shadow og Sugar Brown. Disse farver og materialer giver dig mulighed for at tilpasse skabet til din personlige stil og indretning.

Dimensioner: H: 100 B: 120 D: 50 cm

Vægt: 28.9 kg

UMAGE kombinerer æstetik, enkelhed og funktionalitet med udsøgt håndværk og et højt fokus på at skabe miljøvenlige løsninger. Resultatet er udsøgte designs med en bæredygtig kant. UMAGE’s designs pakkes omhyggeligt i flade æsker for at optimere den globale logistik og gøre dansk design tilgængeligt for alle. I processen minimeres CO2-aftrykket på vores planet, og virksomheden maksimerer deres etiske ansvar overfor miljøet.

Du kunne også være interesseret i...