+45 66 15 25 00

Audacious Sidebord Oak

3.699,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Opdag det alsidige Audacious sidebord med nordisk design og unikke jalousidøre i tekstil, der tilføjer en nostalgisk charme og praktisk funktionalitet. Med skjult USB-udgang og smart opbevaringsplads er det det perfekte valg til enhver stue eller soveværelse.

Tilgængeligt i flere træsorter og farver, Audacious giver dig mulighed for at tilpasse din indretning og bidrager samtidig til bæredygtighed.

Opdag det alsidige Audacious sidebord, perfekt som natbord på soveværelse eller som et stilfuldt sidebord til din sofa. Dets nordiske design, kombineret med unikke jalousidøre i tekstil, tilføjer både et nostalgisk præg og en smule farve til ethvert hjem. Med jalousidørene, der glider ubesværet langs skabets kanter, har du fuld kontrol over, hvor meget af skabets indhold du vil fremvise eller skjule.

Praktisk funktionalitet møder moderne behov med Audacious’ skjulte USB-udgang. Der rummer fire USB-stikkontakter og en mikro-USB. Dette giver hele familien mulighed for at oplade deres telefoner og tablets samtidigt. Sidebordet er også en smart opbevaringsløsning til dine småting. Hylden inde i Audacious er designet med en smart udskæring i den ene side. Perfekt til at holde større genstande som bøger og magasiner.

Audacious fås i tre forskellige træsorter: eg, mørk eg og sort eg. Vores jalousidøre kommer i fire nøje udvalgte farver af vores 100% genanvendte Horizons tekstiler samt to farver af vores faux-læder.

En ekstra fordel ved Audacious er muligheden for at udskifte jalousidørene. Hvilket giver dig friheden til at ændre farver og teksturer efter behov. Samt tilføre nyt liv til dit møbel uden at skulle investere i helt nye. Dette ikke kun forlænger levetiden for dit design, men bidrager også til at skåne verdens ressourcer.

UMAGE kombinerer æstetik, enkelhed og funktionalitet med udsøgt håndværk og et højt fokus på at skabe miljøvenlige løsninger. Resultatet er udsøgte designs med en bæredygtig kant. UMAGE’s designs pakkes omhyggeligt i flade æsker for at optimere den globale logistik og gøre dansk design tilgængeligt for alle. I processen minimeres CO2-aftrykket på vores planet, og virksomheden maksimerer deres etiske ansvar overfor miljøet.

Du kunne også være interesseret i...