+45 66 15 25 00

Audacious Skab Oak

6.999,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Audacious er et elegant skab, skabt til at præsentere og organisere dine yndlingsgenstande. Med sit nordiske udtryk og særegne jalousidøre i tekstil, tilføjer det både en følelse af nostalgi og et strejf af farve til ethvert hjem.

De smidige jalousidøre glider ubesværet langs skabets kanter. Dette giver dig mulighed for at justere, hvor meget af skabets indhold du ønsker at fremvise eller skjule. Indvendigt har skabet en praktisk hylde med en blød afskæring. Der giver plads til større genstande nederst – ideelt til cocktailudstyr eller flasker i hjemmebaren.

Audacious fås i egetræ, mørk egetræ og sort egetræ med jalousidøre i fire nøje udvalgte farver af vores 100% genanvendte Horizons tekstiler samt to farver af vores faux-læder.

Muligheden for at udskifte jalousidørene giver dig friheden til at ændre farver og tekstiler efter behov, hvilket fornyer designet uden at skulle investere i nyt møblement. Dette forlænger levetiden på dit skab og bidrager samtidig til en mere bæredygtig anvendelse af verdens ressourcer.

H: 67 B: 100 D: 50 cm

UMAGE kombinerer æstetik, enkelhed og funktionalitet med udsøgt håndværk og et højt fokus på at skabe miljøvenlige løsninger. Resultatet er udsøgte designs med en bæredygtig kant. UMAGE’s designs pakkes omhyggeligt i flade æsker for at optimere den globale logistik og gøre dansk design tilgængeligt for alle. I processen minimeres CO2-aftrykket på vores planet, og virksomheden maksimerer deres etiske ansvar overfor miljøet.

Du kunne også være interesseret i...