+45 66 15 25 00

Bomuldssatin Lagner – Indigo Blue

699,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Homehagen Bomuldssatin lagner er lavet af GOTS-certificeret økologisk bomuldssatin, der lover en luksuriøs glathed og diskret skinnende finish. Vores 100% økologiske bomuldssatin bevarer sin silkebløde finish efter hver vask og kan forstærkes med en let strygning.

Homehagen Bomuldssatin lagner er lavet af GOTS-certificeret økologisk bomuldssatin. Der lover en luksuriøs glathed og en diskret skinnende finish. Hvilket gør hvert øjeblik til en fornøjelse.

Med en imponerende trådtælling på 300 og brug af de fineste lange bomuldsfibre, garanterer dette lagen langvarig blødhed og holdbarhed. Vores 100% økologiske bomuldssatin bevarer sin silkebløde finish efter hver vask, og dens naturlige glans kan fremhæves med en let strygning for en ekstra fornem følelse.

Dette lagen er også en del af Portugals rige tekstilhistorie, fremstillet i en fabrik med traditioner og teknikker, der daterer tilbage til det 18. århundrede. Det kombinerer tidsprøvet ekspertise med moderne design og leverer dermed en udsøgt oplevelse.

Homehagen Logo White
Homehagen, et dansk brand grundlagt i 2018. Vi forener kvalitet, holdbarhed og komfort i hjemmet. Vores produkter som er fremstillet med omhu i Portugal. kombinerer tidløst design med enestående kvalitet. Fra ansvarlighed til håndværk er hver tråd behandlet med omhu, så vores tekstiler kan ledsage dig gennem livets øjeblikke med stil og pålidelighed