+45 66 15 25 00

Carpe Diem Beds Lod Sengeben

2.290,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Gør din seng til et æstetisk statement med Lod sengeben fra Carpe Diem, der tilføjer en elegant kontrast til sengens bløde materialer.

Obs. kommer i sæt af 4.

Gør din seng til et æstetisk statement med Lod sengeben fra Carpe Diem, der tilføjer en elegant kontrast til sengens bløde materialer. Disse stilfulde sengeben er fremstillet af slidstærkt og massivt stål og er tilgængelige i en blank kromfinish eller messing, der tilføjer et tidløst og moderne præg til ethvert soveværelse. Med en gevindstørrelse på 8 mm sikrer disse ben stabilitet og pålidelighed. Hver pakke indeholder 4 stk., så du kan fuldende din seng med stil og lethed. Opgrader din soveoplevelse med de smukke Lod sengeben fra Carpe Diem.

Carpe Diem Beds tilbyder unikke senge. De er alle er designet med inspiration fra den svenske natur, med fokus på stil og komfort. Sengene har en perfekt balance mellem luksuriøs komfort og stil. De kan tilpasses helt efter brugerens præferencer. Carpe Diem stræber efter at skabe smukke og fredfyldte soveværelser med deres produkter og tilbehør, der er omhyggeligt udvalgt for at forbedre designoplevelsen. Carpe Diem Beds garanterer kvalitet og innovation med livslange udstillingsstykker og langvarig holdbarhed.