+45 66 15 25 00

Carpe Diem Beds Silkekåbe

2.290,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Carpe Diem Beds Silkekåbe, lavet af 100 % 16 momme morbærsilke, sikrer uovertruffen kvalitet og ren velvære, ideel til enhver tid på dagen.

Forkæl dig selv med den ultimative luksus ved at svøbe dig i Carpe Diem Beds silkekåbe. Fremstillet af 100 % 16 momme morbærsilke.
Denne silkeagtige kimono-stil morgenkåbe tilbyder en uovertruffen kvalitet. Men også en følelse af ren velvære, der omslutter dig fra morgen til aften. Med dens bløde og behagelige tekstur er den ideel til enhver tid på dagen, og dens unikke egenskaber sikrer, at du forbliver varm og hyggelig om vinteren og kølig og afslappet om sommeren.
En perfekt kombination af stil og komfort, der gør enhver dag til en luksuriøs oplevelse.

Carpe Diem Beds tilbyder unikke senge. De er alle er designet med inspiration fra den svenske natur, med fokus på stil og komfort. Sengene har en perfekt balance mellem luksuriøs komfort og stil. De kan tilpasses helt efter brugerens præferencer. Carpe Diem stræber efter at skabe smukke og fredfyldte soveværelser med deres produkter og tilbehør, der er omhyggeligt udvalgt for at forbedre designoplevelsen. Carpe Diem Beds garanterer kvalitet og innovation med livslange udstillingsstykker og langvarig holdbarhed.