+45 66 15 25 00

Carpe Diem Cylinder Træben

590,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Opgrader din seng med Cylinder sengeben fra Carpe Diem Beds. Vælg mellem fire højder: 13 cm, 17 cm, 23 cm og 30 cm for at tilpasse din søvnoplevelse.

Opgrader dit soveværelse med Cylinder sengeben fra Carpe Diem Beds. Disse klassiske og højkvalitets cylinderformede sengeben er ikke kun smukt designede, men også funktionelle, hvilket giver et stilfuldt og elegant udseende til din seng. Cylinder sengeben er skabt til at komplementere Carpe Diem Beds’ omfattende udvalg af senge.

Vælg mellem fire forskellige højder: 13 cm, 17 cm, 23 cm og 30 cm, så du kan tilpasse din seng til dine præferencer og behov.

 

Carpe Diem Beds tilbyder unikke senge. De er alle er designet med inspiration fra den svenske natur, med fokus på stil og komfort. Sengene har en perfekt balance mellem luksuriøs komfort og stil. De kan tilpasses helt efter brugerens præferencer. Carpe Diem stræber efter at skabe smukke og fredfyldte soveværelser med deres produkter og tilbehør, der er omhyggeligt udvalgt for at forbedre designoplevelsen. Carpe Diem Beds garanterer kvalitet og innovation med livslange udstillingsstykker og langvarig holdbarhed.