+45 66 15 25 00

Cloud Kuvertlagen

349,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Borås Cotton Cloud kuvertlagen er et utroligt lækkert kuvertlagen med en megahøj tråd tælling på hele 400, og det er fremstillet af langfibret bomuld. Dette lagen er behageligt og glat at ligge på og virker kølende. Det går hele 30 cm ind under topmadrassen, så du kan være sikker på, at det ligger fast.

Dette kuvertlagen er satin vævet med fine tråde af 100% bomuld, hvilket giver et ekstra blødt og smidigt lagen. Det passer perfekt til topmadrasser, der er mellem 6 – 10 cm høje. Med Cloud kuvertlagen fra Borås Cotton er du sikret et lagen i utrolig høj kvalitet, hvilket sikrer en god nats søvn.

  • Pasform: Lagnet er enkelt designet og sidder perfekt omkring topmadrassen. Det passer til en madras med en højde på 6-10 cm.
  • Materiale: 100% bomuldssatin med en ekstra fin vævning og en tråd tælling på 400 TC (antal tråde pr. kvadrattomme).
  • Certificering: Oeko-Tex Standard 100 – klasse I, hvilket betyder, at det er fri for skadelige stoffer.
  • Design: Den lækre satinfinish føles behagelig mod huden og tilføjer elegance til ethvert soveværelse.
Borås Cotton Logo White
Borås Cottons, en luksuriøs sengeoplevelse med en kollektion af blødt og åndbart satin sengetøj. Med et elegant design og et trådantal på 400, sikrer dette sengetøj en fremragende nattesøvn. Vores sortiment inkluderer pudebetræk, kuvertlagner og faconlagner i forskellige størrelser, alle med den samme luksuriøse kvalitet og farvepalet.