+45 66 15 25 00

Curious Stol Black

1.499,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Curious er en stabelbar stol med et let, minimalistisk og elegant udtryk. Fremstillet af egetræsfiner med ben i messing og sort, fås Curious både med og uden sædehynde.

Curious er en stabelbar stol med et let, minimalistisk og elegant udtryk. Fremstillet af egetræsfiner med ben i messing og sort, fås Curious både med og uden sædehynde. Sædehynden er tilgængelig i 17 udvalgte farver af 100 % genanvendt Horizons-tekstil samt i brun og hvid Teddy Bear-tekstil. Polstring fra KVADRAT og Sørensen kan også fås på forespørgsel.

Alsidig Stol til Enhver Indretning

Curious-stolen er designet til at passe til utallige omgivelser og formål, og den vil pynte i ethvert hjem, både store og små. Brug den som en del af en spiseopsætning i køkkenet, som stol ved sminkebordet, eller lad den pryde din spisestue.

UMAGE kombinerer æstetik, enkelhed og funktionalitet med udsøgt håndværk og et højt fokus på at skabe miljøvenlige løsninger. Resultatet er udsøgte designs med en bæredygtig kant. UMAGE’s designs pakkes omhyggeligt i flade æsker for at optimere den globale logistik og gøre dansk design tilgængeligt for alle. I processen minimeres CO2-aftrykket på vores planet, og virksomheden maksimerer deres etiske ansvar overfor miljøet.