+45 66 15 25 00

Dunlopillo Koniske Sengeben

599,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Skab et tidløst udtryk i dit soveværelse med Dunlopillo Koniske sengeben, håndlavet af massivt egetræ og med et klassisk design, der passer perfekt til enhver seng. Disse elegante sengeben fås i to smukke varianter: olieret eg og ubehandlet eg.

Obs. kommer i sæt af 4.

Skab et tidløst udtryk i dit soveværelse med Dunlopillo Koniske sengeben, håndlavet af massivt egetræ og med et klassisk design, der passer perfekt til enhver seng. Disse elegante sengeben fås i to smukke varianter: olieret eg og ubehandlet eg, hvilket giver dig mulighed for at vælge den, der passer bedst til din personlige stil og indretning. Med to tilgængelige højder, 12 cm og 20 cm, kan du tilpasse sengebenet præcist efter dine behov og præferencer. Den massivt egetræs konstruktion sikrer ikke kun holdbarhed, men tilføjer også en naturlig varme og skønhed til din seng. Opgrader dit soveværelse med Dunlopillo Koniske sengeben og nyd en stilfuld og komfortabel sengeløsning, der holder i mange år fremover.

Dunlopillo prioriterer kvaliteten af søvnen ved at tilbyde madrasser af naturlatex. De kendt for deres åndbare, holdbare og allergivenlige egenskaber. Virksomheden fokuserer på at skabe senge, der støtter kroppen og hjernen i at fungere optimalt. De mener, at en seng spiller en central rolle i kundernes daglige liv, hvor de tilbringer en betydelig del af deres tid på at sove.