+45 66 15 25 00

Eos Esther

1.099,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Eos Esther, inspireret af morgenrødens gudinde, er en elegant fjerlampe med roterende og hængende funktioner, perfekt over spisebordet. Tilgængelig i fem farver og tre størrelser, kan den blandes og matches med andre Eos-lamper for en fortryllende loftsklynge

Eos Esther, opkaldt efter morgenrødens græske gudinde, er en elegant fjerlampe inspireret af himmelens skyer. Den unikke design muliggør rotation og ophængning i fire forskellige vinkler, hvilket øger lampeskærmens fleksibilitet og visuelle effekt. Med dens smalle og ovale form er Eos Esther perfekt egnet til at hænge over spisebordet og tilføje en sofistikeret atmosfære til ethvert måltid.

Tilgængelig i fem farver og tre størrelser, kan Eos Esther blandes og matches med andre former og størrelser fra Eos-kollektionen for at skabe en fortryllende klyngeeffekt i loftet, der tilfører elegance og karakter til rummet.

Vægt: 

  • Esther mini: 0.40 kg
    Esther medium: 0.62 kg
    Esther large: 1.0 kg

Materiale: Gåsefjer, tekstil og stål

Certificering: RDS Standard

Mål

  • Mini H: 16 B: 52 D: 44 cm
  • Medium H: 22 B: 66 D: 52 cm
  • Large H: 24 B: 79 D: 64 cm
UMAGE kombinerer æstetik, enkelhed og funktionalitet med udsøgt håndværk og et højt fokus på at skabe miljøvenlige løsninger. Resultatet er udsøgte designs med en bæredygtig kant. UMAGE’s designs pakkes omhyggeligt i flade æsker for at optimere den globale logistik og gøre dansk design tilgængeligt for alle. I processen minimeres CO2-aftrykket på vores planet, og virksomheden maksimerer deres etiske ansvar overfor miljøet.