+45 66 15 25 00

Eos Evia

699,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Eos Evia lampeskærmen, opkaldt efter morgenrødens græske gudinde, skaber et iøjnefaldende blikfang, der ligner skyer på himlen. Tilgængelig i fem farver og tre størrelser, den kan kombineres med andre former og størrelser fra Eos-kollektionen for at skabe en fortryllende klyngeeffekt i loftet.

Eos Evia lampeskærmen er opkaldt efter morgenrødens græske gudinde og har navn efter sin lighed med skyer på himlen. Den skaber et iøjnefaldende blikfang, der hænger som en lysekrone og tilfører en luksuriøs atmosfære til stuen eller entréen.

Med inspiration fra græsk mytologi fås Eos Evia i fem farver og tre forskellige størrelser, hvilket giver mulighed for at blande og matche med andre former og størrelser fra Eos-kollektionen. Dette gør det muligt at skabe en fortryllende klyngeeffekt i loftet, der tilfører elegance og karakter til ethvert rum.

Vægt: 

 • Evia mini: 0.20 kg
  Evia medium: 0.27 kg
  Evia large: 0.62 kg

Materiale: 

 • Mini: Ca. 1500 gåsefjer, tekstil og stål
  Medium: Ca. 2340 gåsefjer, tekstil og stål
  Large: Ca. 4500 gåsefjer, tekstil og stål

Certificering: RDS Standard

Mål

 • Evia mini: Ø: 30 H: 26 cm
  Evia medium: Ø: 40 H: 39 cm
  Evia large: Ø: 55 H: 54 cm
UMAGE kombinerer æstetik, enkelhed og funktionalitet med udsøgt håndværk og et højt fokus på at skabe miljøvenlige løsninger. Resultatet er udsøgte designs med en bæredygtig kant. UMAGE’s designs pakkes omhyggeligt i flade æsker for at optimere den globale logistik og gøre dansk design tilgængeligt for alle. I processen minimeres CO2-aftrykket på vores planet, og virksomheden maksimerer deres etiske ansvar overfor miljøet.

Du kunne også være interesseret i...