+45 66 15 25 00

Flow Hylde

1.699,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Flow hylden er en unik hylde, der visuelt flyder som bølger på væggen, hvilket er grunden til dens navn. Denne hylde er resultatet af en designers leg med komposition og materialer, hvilket skaber et stærkt visuelt design kombineret med stabil funktionalitet. Flow hylden er et ydmygt, dog ukonventionelt design, der skiller sig ud.

 

Materialer og Design

Flow hylden er lavet af massiv sortbejdset ask. Hvor træets struktur kan ses igennem, hvilket tilføjer designet et varmt og naturligt udtryk. Denne hylde er perfekt til at bringe et element af naturens skønhed ind i dit hjem, samtidig med at den tilbyder praktisk opbevaringsplads.

Stabilitet og Funktionalitet

Udover sit æstetiske udseende, er Flow hylden designet til at være stabil og funktionel. Den kan nemt bære vægten af dine bøger, dekorationer og andre personlige ejendele, hvilket gør den til et praktisk valg for enhver væg i dit hjem.

Dimensioner: H: 6 W: 98 D: 20 cm

Vægt: 4.5 kg

UMAGE kombinerer æstetik, enkelhed og funktionalitet med udsøgt håndværk og et højt fokus på at skabe miljøvenlige løsninger. Resultatet er udsøgte designs med en bæredygtig kant. UMAGE’s designs pakkes omhyggeligt i flade æsker for at optimere den globale logistik og gøre dansk design tilgængeligt for alle. I processen minimeres CO2-aftrykket på vores planet, og virksomheden maksimerer deres etiske ansvar overfor miljøet.