+45 66 15 25 00

Hang Out Sofabord

25%

3.199,00 kr.
2.399,25 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Hang Out kombinerer smukt træ med elegante detaljer i messing eller krom, hvilket skaber et klassisk skandinavisk udtryk. Bordets ben er forbundet med bordpladen ved hjælp af et slankt metalbeslag, der giver bordet en let og elegant profil.

Praktisk Opbevaring med Stil

Under bordpladen hænger en specialdesignet pose af læder og tekstil. Fastspændt til bordets tre ben. Denne pose er ideel til opbevaring af magasiner, fjernbetjeningen og andre genstande. Som du ønsker at have lige ved hånden, når du sidder i sofaen.

Tilpas Hang Out til din Stil

Du kan selv vælge, om det er tekstilet eller læderet, der skal vende udad, alt efter hvilket udtryk du ønsker at skabe i dit hjem.

Dimensioner: Ø: 80 cm H: 48.9 cm

UMAGE kombinerer æstetik, enkelhed og funktionalitet med udsøgt håndværk og et højt fokus på at skabe miljøvenlige løsninger. Resultatet er udsøgte designs med en bæredygtig kant. UMAGE’s designs pakkes omhyggeligt i flade æsker for at optimere den globale logistik og gøre dansk design tilgængeligt for alle. I processen minimeres CO2-aftrykket på vores planet, og virksomheden maksimerer deres etiske ansvar overfor miljøet.

Du kunne også være interesseret i...