+45 66 15 25 00

Holme Sengebord

5.290,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Opgrader dit soveværelse med det rummelige og elegante Holme sengebord fra Carpe Diem. Dette smukke sengebord tilbyder en praktisk hylde til opbevaring af dine personlige ejendele.

Opgrader dit soveværelse med det rummelige og elegante Holme sengebord fra Carpe Diem. Dette smukke sengebord tilbyder en praktisk hylde til opbevaring af dine personlige ejendele. Placér det med forsiden udad for et indbydende udtryk, eller vend det mod sengen for ekstra privatliv. Med dimensioner på 37 cm i både bredde og dybde samt en højde på 58 cm passer dette sengebord perfekt ved siden af din seng. Det fås i flere forskellige luksuriøse farver. Derved er du sikkert på den matcher din indretning.

Ønsker du en ekstra luksuriøs detalje, kan du tilkøbe Holme sengebordet med en marmor top.

Carpe Diem Beds tilbyder unikke senge. De er alle er designet med inspiration fra den svenske natur, med fokus på stil og komfort. Sengene har en perfekt balance mellem luksuriøs komfort og stil. De kan tilpasses helt efter brugerens præferencer. Carpe Diem stræber efter at skabe smukke og fredfyldte soveværelser med deres produkter og tilbehør, der er omhyggeligt udvalgt for at forbedre designoplevelsen. Carpe Diem Beds garanterer kvalitet og innovation med livslange udstillingsstykker og langvarig holdbarhed.