+45 66 15 25 00

Jensen Beds Konet 4-Kantet Sengeben

35%

646,00 kr.
419,90 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Forvandl din seng med Jensen Beds’ sengeben i olieret eg, hvidpigmenteret eg og sortbejdset eg. Disse stilfulde sengeben fås i højderne 14 cm og 23 cm.

Forvandl din seng med Jensen Beds’ sengeben i olieret eg, hvidpigmenteret eg og sortbejdset eg. Disse stilfulde sengeben fås i højderne 14 cm og 23 cm, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse din seng efter dine præferencer og behov. Med en solid konstruktion og en gevindstørrelse på 8 mm tilbyder disse ben både stil og stabilitet. Opgrader din seng med disse holdbare og elegante sengeben fra Jensen Beds.

Jensen Logo
Jensen Beds har i 76 år specialiseret sig i at skabe senge, der forbedrer din søvn og daglige præstation. Deres team af eksperter i fysioterapi og søvnvidenskab designer senge med innovative funktioner. Disse senge, fremstillet i Norge med bæredygtighed i fokus, opfylder strenge standarder og bærer det nordiske Svanemærke. Jensen kombinerer avanceret teknologi med traditionelt håndværk for at skabe senge, der forbedrer din søvnkvalitet og respekterer både naturen og den enkelte.