+45 66 15 25 00

Jensen Beds Støtteben

35%

554,00 kr.
360,10 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Forstærk din Jensen-seng nemt med disse 4 støtteben fra Jensen Beds. Designet til at give optimal støtte til midten af din dobbeltseng.

Forstærk din Jensen-seng nemt med disse 4 støtteben fra Jensen Beds. Designet til at give optimal støtte til midten af din dobbeltseng, kan disse støtteben justeres i højden for at kompensere for eventuelle gulvskævheder. Vælg mellem højderne 14 cm, 18 cm og 23-29 cm for at tilpasse støttebenene nøjagtigt efter dine behov og præferencer. Optimer din søvnoplevelse med disse fleksible og justerbare støtteben fra Jensen Beds.

Jensen Logo
Jensen Beds har i 76 år specialiseret sig i at skabe senge, der forbedrer din søvn og daglige præstation. Deres team af eksperter i fysioterapi og søvnvidenskab designer senge med innovative funktioner. Disse senge, fremstillet i Norge med bæredygtighed i fokus, opfylder strenge standarder og bærer det nordiske Svanemærke. Jensen kombinerer avanceret teknologi med traditionelt håndværk for at skabe senge, der forbedrer din søvnkvalitet og respekterer både naturen og den enkelte.