+45 66 15 25 00

Jensen Beds Flying Optics Sengeben

35%

2.302,00 kr.
1.496,30 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Forvandl din seng med elegance ved at tilføje disse Jensen Beds Flying Optics ben, der er tilgængelige i en højde på 14 cm. Disse ben tilbyder et svævende udtryk til din seng.

Forvandl din seng med elegance ved at tilføje disse Jensen Beds Flying Optics ben, der er tilgængelige i en højde på 14 cm. Disse ben tilbyder et svævende udtryk til din seng, hvilket giver et moderne og stilfuldt præg til dit soveværelse. Flying Optics benene fås til sengestørrelser på 80 cm, 90 cm og 105 cm, så hvis du ønsker at montere Flying Optics ben på din dobbeltseng, så husk at bestille 2 sæt. Opgrader din seng med stil og funktionalitet ved at tilføje disse smukke Flying Optics ben fra Jensen Beds.

Jensen Logo
Jensen Beds har i 76 år specialiseret sig i at skabe senge, der forbedrer din søvn og daglige præstation. Deres team af eksperter i fysioterapi og søvnvidenskab designer senge med innovative funktioner. Disse senge, fremstillet i Norge med bæredygtighed i fokus, opfylder strenge standarder og bærer det nordiske Svanemærke. Jensen kombinerer avanceret teknologi med traditionelt håndværk for at skabe senge, der forbedrer din søvnkvalitet og respekterer både naturen og den enkelte.