+45 66 15 25 00

Kølende Protecter Lagen

699,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Dette beskyttelseslagen tilbyder innovativ beskyttelse og komfort for en god nattesøvn. Det kan anvendes både som madrasbeskytter og lagen.

Forlæng din madras’ levetid og forbedr din søvnoplevelse med dette 2-i-1 kølende protectorlagen og Fit-lagen. Den innovative thermic teknologi i tencel materialet sikrer termoregulering, mens den åndbare perlam membran fremmer naturlig luftstrømning for at holde dig kølig hele natten. Materialerne er vandtætte og holder fugt ude for en uforstyrret søvn. Certificeret af OEKO-TEX, er alle materialer bløde mod huden.

Lagnet må ikke vaskes med vaskemiddel til hvid vask (Da lagnet ikke tåler vask med optisk hvidt, enzymer og blegemiddel)

Tempur icon
Tempur-materialet, en eksklusiv form for memory foam. En velbevaret hemmelighed, kendt af færre end 10 personer globalt. Det tilpasser sig kropsvægt, form og temperatur for at reducere tryk og fremme komfort. Det støtter, hvilket hjælper med at falde hurtigere i søvn. Tempur absorberer også bevægelse for at minimere forstyrrelser fra en partner. Virksomheden er dedikeret til uovertruffen kvalitet, fra produktionen på Fyn i Danmark til konstant fokus på kundetilfredshed og den unikke Tempur-følelse.