+45 66 15 25 00

Lounge Around, 3 personers – Oak

18.499,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Lounge Around er en multifunktionel og fleksibel sofa designet til at være midtpunktet i din stue. Efter en travl dag er det det ideelle sted at læne sig tilbage, slappe af og genoplade.

Justerbar og Fleksibel Sofa

Med justerbare puder, ryglæn og hynder, kan Lounge Around tilpasses til mange omgivelser og situationer. Den er perfekt til alle rum, uanset om det er en stor eller lille stue, soveværelse eller gæsteværelse. Dens alsidighed gør den også ideel til sommerhuse, som daybed på hoteller eller som sofa i receptioner og venteværelser.

Praktisk Design

En af de smalle sædehynder har en tynd bakke på bagsiden, som er perfekt til at stille din kaffe eller laptop, når den ikke er i brug. Dette praktiske design gør Lounge Around ikke kun komfortabel, men også funktionel til daglig brug.

Bæredygtigt Materiale

Lounge Around fås i fire forskellige farver og er lavet af 100% genanvendt Horizons-tekstil. Dette bæredygtige materiale sikrer, at du kan nyde komforten af din sofa med god samvittighed.

Dimensioner: H: 40,3 B: 231,6 D: 74,5 cm

Vægt: 58 kg. 

UMAGE kombinerer æstetik, enkelhed og funktionalitet med udsøgt håndværk og et højt fokus på at skabe miljøvenlige løsninger. Resultatet er udsøgte designs med en bæredygtig kant. UMAGE’s designs pakkes omhyggeligt i flade æsker for at optimere den globale logistik og gøre dansk design tilgængeligt for alle. I processen minimeres CO2-aftrykket på vores planet, og virksomheden maksimerer deres etiske ansvar overfor miljøet.