+45 66 15 25 00

Lounge Around Daybed – Dark Oak

13.999,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Lounge Around er en multifunktionel, fleksibel daybed designet til at være midtpunktet i din stue. Efter en travl dag er det det perfekte sted at læne sig tilbage, slappe af og lade op.

Kompakt og Alsidig Design

Lounge Arounds smalle størrelse og multifunktionelle design gør den ideel til alle slags stuer, soveværelser og gæsteværelser, uanset om de er store eller små. Den er også perfekt til brug i sommerhuse eller på hoteller.

Praktiske Funktioner

En af de smalle sædehynder har en tynd bakke på bagsiden, ideel til at stille din kaffe eller laptop, når den ikke er i brug. Dette praktiske design tilføjer funktionalitet til din afslapningsoplevelse.

Bæredygtige Materialer

Lounge Around fås i fire forskellige farver og er fremstillet af 100% genanvendt Horizons-tekstil, hvilket kombinerer bæredygtighed med stil.

UMAGE kombinerer æstetik, enkelhed og funktionalitet med udsøgt håndværk og et højt fokus på at skabe miljøvenlige løsninger. Resultatet er udsøgte designs med en bæredygtig kant. UMAGE’s designs pakkes omhyggeligt i flade æsker for at optimere den globale logistik og gøre dansk design tilgængeligt for alle. I processen minimeres CO2-aftrykket på vores planet, og virksomheden maksimerer deres etiske ansvar overfor miljøet.