+45 66 15 25 00

Lounge Around Shuffle Sofabord

2.199,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Udvid Lounge Around-sofaen til en chaiselong, behold en puf i nærheden som et ekstra sæde, eller brug den som sofabord – dette multifunktionelle design er den perfekte tilføjelse til din stue.

Fleksibilitet og Komfort

Lounge Around Shuffle leveres med en sædehynde. Som sikrer et blødt sted for dine fødder at hvile eller for dine gæster at sidde på, når den bruges som puf eller chaiselong. Bruger du den uden siddepude, forvandles den til et ideelt bord til din kaffe, en vase med friske blomster eller dine yndlingsmagasiner.

Skandinavisk og Japansk Design

Inspireret af skandinavisk og japansk designkultur og livsstil, fremhæver Lounge Around Shuffle det naturlige materiales enkelhed og elegance.

Bæredygtige Materialer

Lounge Around Shuffle fås i egetræ med sædehynder tilgængelige i de fire Horizons standardfarver fra UMAGE, fremstillet af 100% bæredygtigt tekstil. Fuldfør dine Lounge Around-designs med denne stilfulde og miljøvenlige tilføjelse. Hvis du kun ønsker at bruge Lounge Around Shuffle som et sofabord, kan du købe det uden siddepude.

Dimsensioner: H: 33 B: 71,4 D: 71,4 cm

Vægt: 11.5 kg

UMAGE kombinerer æstetik, enkelhed og funktionalitet med udsøgt håndværk og et højt fokus på at skabe miljøvenlige løsninger. Resultatet er udsøgte designs med en bæredygtig kant. UMAGE’s designs pakkes omhyggeligt i flade æsker for at optimere den globale logistik og gøre dansk design tilgængeligt for alle. I processen minimeres CO2-aftrykket på vores planet, og virksomheden maksimerer deres etiske ansvar overfor miljøet.