+45 66 15 25 00

Medium Butterflies Knage

249,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Butterflies-knagen kombinerer funktionalitet og stil med to vinger til jakker og tørklæder samt en hylde til nøgler eller pung. Den fås i flere farver med bagpaneler i eg og mørk eg, der passer til enhver indretning. Perfekt til at holde styr på dine småting og tilføje et dekorativt touch til dit hjem.

Bagpanelerne bliver leveret i både mørk eg og eg.

Butterflies-knagen: Funktionel og Stilfuld Opbevaring til Dit Hjem

Butterflies-knagen er karakteriseret ved sin unikke funktionalitet. Der holder dine småting lige hvor du har brug for dem. Med sine to vinger, designet til at hænge jakker, tørklæder og tasker, samt en lille hylde ideel til nøgler eller en pung. Så opnår Butterflies den perfekte balance mellem stil og praktikalitet. Uanset hvor den er placeret, vil Butterflies være et designstatement i dit hjem.

Butterflies fås i et væld af farve. Med bagpaneler i både eg og mørk eg, som begge følger med ved køb. På den måde kan du skifte designet i træet lige når du har lyst.

Med Butterflies-knagen får du ikke blot en praktisk opbevaringsløsning, men også et dekorativt element, der tilføjer et strejf af elegance til dine vægge.

Dimensioner: H: 11.3 cm W: 22.6 cm D: 12.2 cm

Vægt: 420 g 

Materiale: MDF (eg/mørk eg) og stål

UMAGE kombinerer æstetik, enkelhed og funktionalitet med udsøgt håndværk og et højt fokus på at skabe miljøvenlige løsninger. Resultatet er udsøgte designs med en bæredygtig kant. UMAGE’s designs pakkes omhyggeligt i flade æsker for at optimere den globale logistik og gøre dansk design tilgængeligt for alle. I processen minimeres CO2-aftrykket på vores planet, og virksomheden maksimerer deres etiske ansvar overfor miljøet.